Kültéri textil árnyékolók

A kültéri használathoz ajánlott függőleges textil árnyékolók modern kialakítással, testre szabható megjelenéssel, nagy méretekkel és akár motorizált megoldásokkal is kialakíthatók.

 • R125

  Masszív, különleges és modern megjelenésű textil árnyékoló, mely kifejezetten kültéri használatra lett megálmodva, speciális kialakításából kifolyólag viszont kizárólag elektromos hajtással kérhető, méghozzá változatos árnyalatokban, akár 3,5 méteres szélességig.
  Részletek Arrow
 • R120

  Erős tokszerkezettel ellátott, külső és belső telepítésre egyaránt alkalmas textil árnyékoló, mely masszív és modern megjelenése mellett különféle árnyalatokban kérhető, akár extrudált oldalvezetőkkel vagy kábelvezetőkkel is – kizárólag elektromos hajtás társaságában.
  Részletek Arrow
 • MR120

  Egy igazán sokszínű, modern megjelenésű és számos megoldással kecsegtető textil árnyékoló, mely kizárólag elektromos hajtással kérhető, csak külső telepítésre ajánlott, érdekessége pedig, hogy egyetlen mozdulattal egy látványos balkon árnyékolóvá alakítható át.
  Részletek Arrow
 • R103

  Kifejezetten letisztult megjelenéssel büszkélkedő, tartós és modern textil árnyékoló, ami önmagában akár 4,5 méteres szélességben telepíthető, de csoportos szerelésre is alkalmas, méghozzá elektromos- és kézi hajtással, valamint kültéri- és beltéri telepíthetőséggel.
  Részletek Arrow
 • MR103

  Az R103-as kültéri textil árnyékoló továbbfejlesztett változataként ugyanazt a tartós, modern megjelenésű és sokoldalú megoldást kapjuk az MR103-as modelltől, de kizárólag kültéri telepítéssel, mert karos kiegészítője által akár balkonárnyékolóvá is átalakítható.
  Részletek Arrow
 • R90

  Egyszerű megjelenés és könnyed kezelhetőség – ezek jellemzik a leginkább az R90-es kültéri textil árnyékolót, mely kézi- vagy elektromos hajtással, akár 3 méteres szélességgel, változatos árnyalatokkal, valamint kültéri- és beltéri szereléssel egyaránt kérhető.
  Részletek Arrow
 • R76

  Ha kisebb nyílászáróra keresünk modern és egyben egyszerű megjelenésű textil árnyékolót, az R76-os modell ideális választás lesz változatos árnyalatokkal, elektromos- és kézi hajtással, akár 2,6 méteres szélességgel, igény szerint kültéri- vagy beltéri telepítéssel.
  Részletek Arrow
 • R XXL

  Az R XXL egy igazi óriás a függőleges textil árnyékolók között, mely kültéri használat esetén 3 méteres, beltéri szerelésnél akár 4,5 méteres szélességben is elérhető, tokszerkezet nélküli kialakítással, kézi- vagy elektromos hajtással, letisztult megjelenéssel, változatos színekkel.
  Részletek Arrow
 • R XL

  Az egyszerűség és a tokszerkezet nélküli kialakítás kedvelőinek az R XL textil árnyékoló kiváló alternatíva lesz, ha fontos a letisztultság, valamint a nagy méret, miközben a kézi- és elektromos hajtás mellett a termék kültéri- és beltéri telepítésre egyaránt ajánlott.
  Részletek Arrow
 • R XL MA

  Amennyiben egy páratlanul egyszerű, rolettaszerű – de annál sokszorosan tartósabb és modernebb megjelenésű – textil árnyékolót keresünk kifejezetten belső használatra, az R XL MA ideális megoldás lesz, méghozzá kizárólag kézi, gyöngyláncos hajtással ellátva.
  Részletek Arrow
 • R XS

  Ha az egyszerű megjelenés és működés egyaránt fontosak egy textil árnyékolónál, a kizárólag beltéri telepítéssel alkalmazható R XS által akár 2,6 méter szélességű nyílászárók fedésére is lehetőség van, méghozzá kézi- vagy elektromos hajtás mellett, széles színválasztékban.
  Részletek Arrow

Kültéri textil árnyékolók ismertető

Ha tartós és mutatós napellenzőt keresünk nyílászáróinkhoz, a kültéri textil árnyékoló jó választás lesz.

Amennyiben egy kifejezetten modern, de mégis otthonos és végletekig testre szabható kültéri árnyékolót szereltetnénk nyílászáróinkra vagy nagyobb üvegezett falfelületeinkre, akkor a függőleges textil árnyékolók az ár-érték arány tekintetében elsőként kerülhetnek szóba. Kiemelkedő tartósságuk mellett leginkább az esztétika és a takarékosság az, ami mellettük szól, hiszen nem kell megfizetnünk feleslegesen a hang- és hőszigetelési tulajdonságokat, vagy az extra vagyonvédelmet kínáló árnyékolókat, ha nekünk nincs szükségünk ilyesmire, kizárólag egy olyan termékre, mely távol tartja a Nap káros sugarait, és közben magánéletünk védelmét is megtámogatja.

A maga kategóriájában egy rendkívül sok lehetőséggel kecsegtető árnyékolóról beszélünk, ami számtalan méretkategóriában kérhető – néhányukkal a csoportos telepíthetőség miatt akár több négyzetméternyi felület is fedhető –, miközben a rögzíthetőség és a lefutók kialakítása szintén rengeteg megoldással kecsegtet. Beszélhetünk ugyanis olyan kazettás rendszerekről, melyek segítenek megóvni a ponyvát és a tengelyt az időjárás káros hatásaitól, de nyitott szisztémák is vannak, melyeket célszerű ablaknyílásba, esetleg eresz- vagy tetőnyúlvány alá telepíteni, hogy legalább az esőtől megóvjuk őket.

Már a kültéri textil árnyékolók kategóriájában is találkozhatunk vakolható tokos megoldásokkal, amennyiben a hőszigetelés fontos szerepet játszana a választásban, miközben a kialakítás terén lehetőség van szabadon függő-, valamint rozsdamentes acélkábelen vagy normál tokozott lefutón alapuló rendszer telepítésére. A kültéri modellek kapcsán találkozhatunk úgynevezett ZiiiP mechanizmusra épülő megoldásokkal, melyek kimagasló szélellenállást biztosítanak a termékek számára, de vannak olyan speciális modellek, melyek kihajtható karral rendelkezve egy kisebb balkon árnyékolóvá alakíthatók a ponyva bizonyos szögben történő kihajtásával.

A mozgathatóság terén a kültéri textil árnyékolók között találhatunk manuálisan működtethető típusokat, de gyakoribbak az elektromos megoldások, melyek a kényelem és az egyszerűség mellett magukban foglalják az automatizálás lehetőségét, vagyis rögtön okosított megoldások kiépítését is megvalósíthatjuk.

Mivel kültéri megoldásról beszélünk, rendkívül fontos kérdés a színezhetőség. Szerencsére a textil árnyékolók kapcsán ezen a téren is rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre, így a ponyvák tekintetében a határ a csillagos ég, de a masszív alumínium elemek is a RAL színskála több árnyalatában kérhetők.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow