R120 technikai adatok

Erős tokszerkezettel ellátott, külső és belső telepítésre egyaránt alkalmas textil árnyékoló, mely masszív és modern megjelenése mellett különféle árnyalatokban kérhető, akár extrudált oldalvezetőkkel vagy kábelvezetőkkel is – kizárólag elektromos hajtás társaságában.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Használat - extrudált oldalvezetők
Maximális szélesség 4.0 m
Maximális magasság 4.0 m
Külső használat - kábelvezetők
Maximális szélesség 3.5 m
Maximális magasság 3.0 m
Belső használat - kábelvezetők
Maximális szélesség 4.0 m
Maximális magasság 4.0 m
Választható alapszínek

R120 ismertető

Az R120 egy kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható textil árnyékoló, mely masszív kialakítása mellett speciális alumínium kazettás rendszerrel készült annak érdekében, hogy a külső tokos redőnyökhöz hasonló formában akár az ablaknyílásba rejtve is telepíthető legyen.

A termék rozsdamentes acél kábelekkel és alumínium lefutókkal egyaránt szerelhető, de minden esetben eltérő méretezéssel számolhatunk, így lefutók mellett kültéren és beltéren egyaránt 4x4 méteres maximális méretet kérhetünk, míg kábeles megoldással belső telepítéskor maradhatunk ennél a kiterjedésnél, de kültéri szereléskor legfeljebb 3,5 méteres szélességgel és 3 méteres magassággal számolhatunk.

A méretek tekintetében érdemes belekalkulálni a csoportos telepíthetőséget, amivel óriási felületek is árnyékolhatók, de akár egyedül, akár többedmagával szerelik, minden esetben csak és kizárólag motorizálással kérhető, ami nemcsak működését teszi kényelmesebbé, hanem az automatizálásra egyaránt lehetőséget ad.

A rendkívül erős szélellenállással büszkélkedő R120-as modell ráadásul minden elemében otthonunkhoz igazítható a megjelenés terén, ezáltal többféle szövet közül válogathatunk, miközben alumínium elemeit a RAL színskálához igazíthatjuk.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow