ZIP árnyékolók

Függőleges napellenzők biztonságosabb kialakítással, átlátható ponyvával, prémium kategóriás elemekből.

 • R_120 ZIP

  A kifejezetten kültéri használatra megálmodott R_120 ZIP a sajátos Ziiip mechanizmus jóvoltából kiváló szélellenállással bír, modern megjelenése mellett pedig akár 4 méteres szélességben is kérhető, méghozzá változatos színekkel és kizárólag elektromos hajtással.
  Részletek Arrow
 • R_120 ZIP large

  Ha az R_120 ZIP árnyékoló túl kicsinek bizonyul, itt a nagyobb testvér, mely akár 5 méteres szélességben is kérhető, de a Ziiip mechanizmus által ugyanolyan kiváló szélvédelem társaságában, amihez esztétikus megjelenés és kizárólag elektromos hajtás társul.
  Részletek Arrow
 • R_95 ZIP

  A nagy szélellenállású árnyékolók családjába sorolható R_95 ZIP a kimagasló tartósság mellett páratlanul modern megjelenéssel büszkélkedhet, miközben kizárólag külső használatra javasolt, a változatos színválaszték mellett pedig csak elektromos hajtással kérhető.
  Részletek Arrow
 • R_ZIP box

  Ha a szélellenállás mellett a hőszigetelés is fontos egy textil árnyékoló kapcsán – a modern megjelenésen és a sokoldalú teljesítményen túl –, akkor az R_ZIP box lesz a tökéletes alternatíva, mely lehetővé teszi a hőhídmentes telepíthetőséget.
  Részletek Arrow

ZIP árnyékolók ismertető

A ZIP árnyékolók a függőleges napellenzők minden téren továbbfejlesztett változatai, melyek a felépítés és a tulajdonságok tekintetében egészen új szintre emelik a kültéri ponyvás megoldásokat. Legnagyobb előnyük, hogy mozgatásuk egy jól körülhatárolható, lefutó sínnel ellátott keretszerkezetben történik, aminek jóvoltából sem a huzat, sem a nagyobb szél nem tudja kikezdeni őket, hiszen a biztonságos tokozás nagyobb széllökések esetén is a helyén tartják a ponyvát.

Zip referencia

Ezt a jelleget tovább erősíti a ZIP árnyékolóknál a speciális textil alkalmazása, mely lyukacsos kialakítást kapott, aminek jóvoltából nemcsak a szélvédelem terén remekel nagyobb hatásfokkal – hiszen a ponyva nem vitorlaként működik, átereszti magán a szelet –, hanem az átláthatóság tekintetében is. A napellenzők ponyvái ugyanis annyira szorosan szőtt impregnált szövetből állnak, hogy teljesen megakadályozzák az áttekinthetőséget, itt azonban a lyukacsos kialakítás jóvoltából a kilátásról sem kell lemondanunk.

A termékek mindezt ráadásul ugyanolyan hatásos árnyékolási tulajdonságokkal kínálják, mint a napellenzők, sőt mi több, a tartósság, a színezhetőség és a méretezés tekintetében is alig kell kompromisszumokat kötnünk, ezáltal rengeteg lehetőség vár ránk, ha egyedivé szeretnénk tenni ZIP árnyékolóinkat. Nemcsak a masszív alumínium szerkezetek, hanem maga a textil is több színben pompázhat, amivel jelentős mértékben megtámogathatjuk otthonunk megjelenését.

Zip referencia

A működés tekintetében a ZIP árnyékolók kizárólag motorizálva kérhetők, vagyis a beépített elektromotor segítségével rendkívül kényelmesen, akár egyetlen gombnyomásra lehetőségünk nyílik szabályozni őket. A motorizálás ráadásul különféle automatizálási lehetőségeket is kínál a termék számára, ezáltal különféle szenzorok, szél- vagy fényérzékelők felszerelésével maguktól felismerik a bajt – hiszen a túl nagy szél, a jégeső vagy a hó komoly károkat tehet benne –, így automatikusan biztonságba tudják húzni magukat, ha szélsőséges értékeket észlelnek.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow