R125 technikai adatok

Masszív, különleges és modern megjelenésű textil árnyékoló, mely kifejezetten kültéri használatra lett megálmodva, speciális kialakításából kifolyólag viszont kizárólag elektromos hajtással kérhető, méghozzá változatos árnyalatokban, akár 3,5 méteres szélességig.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség 3.5 m
Maximális magasság 4.25 m
Külső használat Igen
Belső használat Nem
Választható alapszínek

R125 ismertető

Az R125-ös textil árnyékoló egy kifejezetten kültéri használatra megálmodott termék, mely minden elemében úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, ezáltal az árnyékolást végző szövetanyagát egy kör alakú kazettában bújtatja, valamint egy kifeszített, alulról spannolható 10 mm-es rozsdamentes acélkábelen vezeti.

Masszív szerkezete kiválóan ellenáll a nagy szélnek is, miközben a kiterjedés tekintetében 4,25 méteres magasságig és 3,5 méteres szélességig választható, noha lehetőség van a csoportos kialakításra is, aminek részeként maximum 8,5 méteres magasságú felületek árnyékolhatók vele.

A működtetés tekintetében az R125-ös modell kapcsán kizárólag az elektromos megoldás jöhet szóba – esetében manuális kialakításról nem beszélhetünk –, ami a kényelem mellett lehetőséget ad az automatizálásra, valamint az okos megoldások alkalmazására, ami a biztonság és a tartósság terén igencsak fontos lehet.

További nagy előnye, hogy a kültéri textil árnyékoló masszív alumíniumszerkezete a RAL színskála szinte bármelyik színében kapható, és a kapcsolódó ponyvák is széles választékban állnak a rendelkezésünkre.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow