MR103 technikai adatok

Az R103-as kültéri textil árnyékoló továbbfejlesztett változataként ugyanazt a tartós, modern megjelenésű és sokoldalú megoldást kapjuk az MR103-as modelltől, de kizárólag kültéri telepítéssel, mert karos kiegészítője által akár balkonárnyékolóvá is átalakítható.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 3.5 m
Maximális magasság 4.0 m
Külső használat Igen
Belső használat Nem
Választható alapszínek

MR103 ismertető

Az MR103-as kültéri textil árnyékoló egy igazán különleges termék a saját kategóriájában, hiszen speciális karos kiegészítőjének jóvoltából akár egy kisebb balkonárnyékolóként is funkcionálhat a ponyva megtörésével.

A termék legfeljebb 3,5 méter széles és 4 méter magas lehet, miközben 90-135 fok között előretolható része akár 0,63 méteres kinyúlással is rendelkezhet, ezáltal egészen változatos, mondhatni különleges árnyékolási megoldások fedezhetők fel a segítségével, sőt a csoportos telepítés is kivitelezhető általa.

A kizárólag kültéri használatra alkalmas MR103-as modell a mozgathatóság terén a manuális típus mellett motorizált formában is kérhető, ami a nagyobb méretkategóriában erősen ajánlott, és nemcsak a kényelem, hanem az önműködő megoldások miatt is.

Mint a termékkategória többi tagja, úgy természetesen ez az árnyékoló is maximálisan otthonunk megjelenéséhez igazítható, ezáltal szövetek széles tárháza közül választhatunk magunknak, miközben az alumíniumszerkezetet a RAL színskála szinte bármelyik árnyalatában kérhetjük.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow