R XS technikai adatok

Ha az egyszerű megjelenés és működés egyaránt fontosak egy textil árnyékolónál, a kizárólag beltéri telepítéssel alkalmazható R XS által akár 2,6 méter szélességű nyílászárók fedésére is lehetőség van, méghozzá kézi- vagy elektromos hajtás mellett, széles színválasztékban.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 2.6 m
Maximális magasság 2.6 m
Külső használat Nem
Belső használat Igen
Választható alapszínek

R XS ismertető

Az R XS egy kisebb méretkategóriát képviselő textil árnyékoló, mely abban az esetben kínál nagyszerű alternatívát, ha szeretnénk magunknak egy masszív és tartós rolettaszerű terméket, mely a méretek és a működtetés tekintetében is sokkal több lehetőségre képes, hovatovább magánéletünk védelméhez is hozzájárul.

Ez a modell ugyanis mind a szélesség, mind a magasság tekintetében 2,6 méteres kiterjedéssel büszkélkedhet, és miután kizárólag beltéri használatra alkalmas, ezért ez a legtöbbször tökéletesen kiszolgálja még a nagyobb nyílászárókat is, legyen az akár egy ablak, akár egy nagyobbacska teraszajtó.

A kazetta- és tokszerkezet nélküli rendszer kialakítható szabadon függő formában, de akár rozsdamentes acélból készült kábelvezetőkkel is – így teljesen ellenállóvá tehetjük a huzattal szemben –, miközben a meghajtása a manuális megoldás mellett könnyedén motorizálható, ezáltal akár automatizálható.

A falra- vagy mennyezetre is szerelhető alumínium konzolokat a RAL színskála legszebb árnyalataival színezhetjük, miközben a legkülönfélébb szövetanyagok jóvoltából a legmagasabb szintre növelhetjük vele az otthonosságot.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow