R XL technikai adatok

Az egyszerűség és a tokszerkezet nélküli kialakítás kedvelőinek az R XL textil árnyékoló kiváló alternatíva lesz, ha fontos a letisztultság, valamint a nagy méret, miközben a kézi- és elektromos hajtás mellett a termék kültéri- és beltéri telepítésre egyaránt ajánlott.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Külső Használat
Maximális szélesség 3.0 m
Maximális magasság 3.0 m
Belső használat
Maximális szélesség 4.0 m
Maximális magasság 4.0 m
Választható alapszínek

R XL ismertető

Az R XL kültéri textil árnyékoló az R XXL kisebb változata, mely akár kültéri, akár beltéri szerelés esetén ideális választás lesz abban az esetben, ha egy rolettaszerű, ámde annál sokszorosan masszívabb és a szélellenállás terén is precízebb terméket szeretnénk otthonunkon tudni.

A rozsdamentes acél kábelvezetők segítségével kialakított lefutók segítségével ugyanis az R XL még szeles időben is masszív marad – belső használat esetén szabadon lógó rendszer is kialakítható –, és miközben méretei kültéren 3x3 méterig terjedhetnek, addig beltéri telepítéskor 4x4 méterig gondolkozhatunk a szélesség és a hosszúság terén egyaránt.

Bár az árnyékolóhoz kazetta nem tartozik – emiatt eresz vagy tető alá javasolt elhelyezni –, masszív alumíniumkonzoljai így is szabadon színezhetők a RAL színskála legtöbb árnyalatából válogatva, amihez szövetek széles választékával és különböző alsó rudakkal tehetjük még egyedibbé a terméket.

A működés terén az R XL kérhető manuális hajtással, de lényegesen kényelmesebbé tehető a motorizálás által, aminek jóvoltából gombnyomásra mozgathatjuk az árnyékoló felületet, a kapcsolódó szenzorokkal pedig akár automatizálható is az egész rendszer.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow