Függőleges textil árnyékolók

A függőleges textil árnyékolók kültéri és beltéri használat esetén egyaránt modern és hatásos kiegészítői otthonainknak.

 • Kültéri textil árnyékolók

  A kültéri használathoz ajánlott függőleges textil árnyékolók modern kialakítással, testre szabható megjelenéssel, nagy méretekkel és akár motorizált megoldásokkal is kialakíthatók.

  Részletek Arrow
 • Beltéri textil árnyékolók

  A beltérre telepített függőleges textil árnyékolók olyanok, mint a masszív roletták, melyek modernebb megjelenéssel és kimagasló tartóssággal rendelkeznek – akár motorizálva is.

  Részletek Arrow

Függőleges textil árnyékolók ismertető

A nyílászárók vagy nagyobb méretű üvegezett falfelületek hatásos árnyékolása sok esetben komoly feladat elé állítja az embereket. A redőny és a zsaluzia ugyanis bár hatásos alternatívát képviselnek a külső megoldások tekintetében, sokan azonban valami otthonosabb, kizárólag árnyékolásra alkalmas kiegészítőt keresnének maguknak. Ebben a tekintetben a legjobb ár-érték arányt minden esetben a függőleges textil árnyékolók képviselik, melyek a napellenzőkhöz hasonló ponyvás megoldásuk mellett a legkülönfélébb lehetőségekkel kecsegtetnek a megrendelők számára.

Függőleges textil árnyékolók referencia

A függőleges textil árnyékolókat két alcsoportra oszthatjuk a felhasználás helye szerint, így beszélhetünk:

 • kültéri;
 • és beltéri típusokról.
Függőleges textil árnyékolók referencia

Mindkét változat a legkülönfélébb méretkategóriában – bizonyos esetekben csoportos telepítési lehetőséggel – érhető el, miközben a zárt kazettás megoldások mellett a védett helyekre, tetőnyúlványok és ereszek alá telepíthető nyitott változatok is megtalálhatók a kínálatban. A termékek szerelhetők szabadon álló rendszerként, de lefutóként alkalmazható rozsdamentes acélhuzalos, sőt zárt tokos alternatíva is kérhető, melyek között a ZiiiP mechanizmussal büszkélkedő darabok kimagasló szélellenállást kínálnak.

Függőleges textil árnyékolók referencia

Akárcsak a napellenzők, a függőleges textil árnyékolók is maximálisan testre szabhatók, ezáltal a ponyvák tekintetében a legkülönfélébb szín- és mintaváltozatok közül válogathatunk, miközben az alumínium alkatrészeket a RAL színskálában megtalálható árnyalatokkal vonathatjuk be. A közvetlenül a homlokzatra vagy a nyílászáró tokszerkezetére rögzíthető termékek ráadásul a mozgathatóság tekintetében is több lehetőséggel kecsegtetnek, ezáltal modellfüggő, hogy manuálisan és/vagy motorizáltan kerülnek kialakításra, ami nemcsak magas szintű kényelmet kínál, hanem az automatizálásra is lehetőséget biztosít.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow