R XXL technikai adatok

Az R XXL egy igazi óriás a függőleges textil árnyékolók között, mely kültéri használat esetén 3 méteres, beltéri szerelésnél akár 4,5 méteres szélességben is elérhető, tokszerkezet nélküli kialakítással, kézi- vagy elektromos hajtással, letisztult megjelenéssel, változatos színekkel.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Külső Használat
Maximális szélesség 3.0 m
Maximális magasság 3.0 m
Belső használat
Maximális szélesség 4.5 m
Maximális magasság 5.0 m
Választható alapszínek

R XXL ismertető

Az R XXL kültéri textil árnyékoló egy kifejezetten nagy méretkategóriába sorolható, masszív tokszerkezet nélküli megoldás, mely egy rendkívül masszív, erős szélellenállással rendelkező rolettaként is jellemezhető, hiszen nemcsak kültéri-, hanem beltéri szerelésre egyaránt alkalmas.

Ennek azonban természetesen meglesznek a maga kötöttségei, ezáltal a rozsdamentes acélkábeleken futó árnyékoló homlokzatra szerelve – a kazettarendszer hiánya miatt érdemes eresz vagy tetőnyúlvány alá tervezni vele – akár 3x3 méteres kiterjedésű is lehet, míg beltéren szerelve 4,5 méteres szélességig és 5 méteres magasságig kérhetjük.

A rendkívül masszív rendszer nemcsak falra, hanem mennyezetre is szerelhető, működtetése pedig a manuális kialakítás mellett könnyedén motorizálható, amivel nemcsak a kényelmet emelhetjük magasabb szintre, hanem automatizálásra egyaránt lehetőségünk nyílik, miáltal önműködő jelleggel ruházhatjuk fel az árnyékolót.

A termék bár alaphangon is rendkívül modern megjelenéssel büszkélkedhet, azonban ezt a hatást szövetek széles választékával fokozhatjuk, sőt a kapcsolódó alumínium alkatrészeket is lehetőségünk nyílik a RAL színskála szinte bármelyik árnyalatában kérni.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow