Balkon árnyékolók

A szakszerű és biztonságos terasz árnyékolás a nyugodt kültéri pihenés alapja.

 • Italia

  Egyszerű megjelenésű és letisztult balkon árnyékoló, mely nagyobb méretben, elektromos- és kézi meghajtással, számtalan különböző árnyalattal kérhető, nyitott rendszere miatt azonban kifejezetten ablaknyílásba, esetleg eresz vagy tető alá ajánlott az extra védelem miatt.
  Részletek Arrow
 • Italia balcony

  Modern megjelenése mellett az Italia balcony egy többfunkciós balkon árnyékoló, mely speciális kialakítása miatt kizárólag kézi hajtással kérhető, méghozzá változatos színkombinációkban, kifejezetten védett helyre történő telepítéssel.
  Részletek Arrow
 • Italia box

  Ha homlokzati szereléssel és kiemelkedő védelemmel rendelkező balkon árnyékolót szeretnénk, a külön kazettás kialakítással ellátott Italia box a jó választás, mely elektromos- és kézi hajtással egyaránt elérhető, változatos színekben és akár 5 méteres szélességben is.
  Részletek Arrow

Balkon árnyékolók ismertető

Egy terasz árnyékolása számtalan kihívás elé állíthatja az embert. Alapvetően azonban három pontban megfogalmazható, hogy mit várunk el egy erre a célra kitalált terméktől:

 1. Elsődlegesen biztonságos és kiterjedt árnyékolási tulajdonságokat, vagyis nemcsak határozott UV-szűrést, hanem a terasz hasznos területének megbízható fedését.
 2. Másodsorban jó ár-érték arányt, hiszen mindenki szeretné a legtöbbet kihozni a pénzéből, a legjobb minőséget kapni a kifizetett összegért cserébe.
 3. Harmadrészt pedig látványos kialakítást, hiszen a fentiek mellett minden kültéri napellenző alapjaiban határozza meg otthonunk megjelenését.

Nyilvánvaló, hogy ez a három tényező megrendelőnként extra pontokkal bővülhet, hiszen vannak, akiknek lényeges egy bizonyos árnyékolási szög megléte, és míg egyeseknek az átláthatóság vagy a szélállóság lényeges, addig másoknak alapvető fontosságúak a különféle okosított megoldások, a motorizálás és az automatizálás.

Az általunk forgalmazott, terasz árnyékolására alkalmas termékek mindegyike ideális arra, hogy ezeket az igényeket külön-külön vagy egységesen kielégítsék. A prémium minőség mellett ugyanis minden árnyékoló egyedileg méretezhető, színezhető, motorizálható, automatizálható, hovatovább kombinálható is, miközben gondosan ügyelünk arra, hogy vásárlóink valóban csak olyan árnyékolókra és extrákra ruházzanak be, amit a későbbiekben aktívan és hatékonyan ki tudnak használni.

Amennyiben a legegyszerűbb és legkedveltebb megoldást szeretnénk alkalmazni teraszunk árnyékolására, ergo megvédeni kiülőnket a napközben beeső fény jelentős részétől, valamint a káros UV-sugárzástól egyaránt, akkor a csuklókaros napellenző lehet a legjobb választás. Segítségével kézi vagy motorizált vezérléssel, teljes testreszabhatósággal (színezéssel és méretezéssel) gondoskodhatunk arról, hogy a mindennapok jelentős részét kellemes árnyékban töltsük, sőt a kapcsolódó nyílászárók esetén még otthonunk hőszabályozásához is hozzájáruljunk.

Ha teraszunk fekvése miatt oldalirányból is gyakran éri erős napsütés az érintett kiülőt, akkor a csuklókaros napellenző önmagában nem mindig elegendő. Ilyenkor lehet megfelelő kiegészítő egy függőleges napellenző, mely ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint imént bemutatott társa, csak elhelyezkedése és mozgása függőleges. A kézi vezérlés mellett motorizálható, színezhető és szükség szerint méretezhető.

A függőleges napellenzők kapcsán sokan nehezményezik a vastag, de tartós ponyva miatt az átláthatóság, valamint a jelentősebb szélellenállás hiányát. Ezen a problémán lendültek túl a ZIP árnyékolók, melyek ugyanúgy függőlegesen kínálnak védelmet a napsugarak ellen, azonban speciális átlátható anyaguk miatt nem gátolják a szabadságérzetet, de ami ennél is fontosabb: speciális tokszerkezetük és lefutójuk miatt a nagyobb szélnek is jobban ellenállnak, mozgathatóságuk és kezelhetőségük tehát lényegesen könnyebb.

Szintén a szélvédelem tekintetében tekinthetők hatásosabbnak a veranda árnyékolók, melyek a napellenzőkhöz hasonlóan egyfajta mozgó tetőszerkezetként funkcionálnak, ponyvájuk azonban nem csuklókaron csúszik, hanem egy masszív, akár lábakkal is megtámogatható keretbe lett szorítva, hogy akár szelesebb helyeken is alkalmazhatók legyenek teraszok vagy tetőszerkezetek árnyékolásra és fedésére.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow