R103 technikai adatok

Kifejezetten letisztult megjelenéssel büszkélkedő, tartós és modern textil árnyékoló, ami önmagában akár 4,5 méteres szélességben telepíthető, de csoportos szerelésre is alkalmas, méghozzá elektromos- és kézi hajtással, valamint kültéri- és beltéri telepíthetőséggel.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Külső használat - extrudált oldalvezetők
Maximális szélesség 4.5 m
Maximális magasság 4.0 m
Külső használat - kábelvezetők
Maximális szélesség 3.5 m
Maximális magasság 3.0 m
Belső használat - kábelvezetők
Maximális szélesség 4.5 m
Maximális magasság 4.0 m
Választható alapszínek

R103 ismertető

Az R103-as kültéri textil árnyékoló egy olyan modell a maga kategóriájában, mely rengeteg lehetőséggel kecsegtet. Mi sem bizonyítja ezt jobban más, minthogy nemcsak tartós alumínium oldalvezetőkkel, hanem akár rozsdamentes acélkábelekkel is kérhető, noha ez a tulajdonság alapjaiban határozza meg a termék méreteit.

A kültéri alumínium oldalvezetőkkel ugyanis akár 4,5 méteres szélességben és 4 méteres magasságban is kérhetők, miközben kábelvezetőkkel ez az érték 3,5 méterre, valamint 3 méterre redukálódik, de a csoportos telepítés támogatása miatt ennek a mértéknek a sokszorosával is számolhatunk. Beltéri szerelés esetén csak acélkábeles lefutókban gondolkozhatunk, melyekkel viszont akár 4,5 x 4 méteres fedés is elérhető.

A mozgathatóság tekintetében az R103-as kültéri textil árnyékoló szintén több lehetőséggel bír, hiszen választhatunk belőle manuális megoldást, de a nagyobb kiterjedésű típusokat érdemesebb inkább motorizálni, amivel nemcsak megkönnyíthetjük a mozgatást, hanem megnyithatjuk az utat az automatizálás felé is.

A termék kifejezetten előnyös továbbá azok számára is, akik szeretnék maximálisan otthonuk megjelenéséhez igazítani az árnyékolót, hiszen nemcsak a szövetek állnak a rendelkezésünkre széles választékban, hanem a tokszerkezet is a RAL színskála szinte bármelyik árnyalatában kérhető.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow