MR120 technikai adatok

Egy igazán sokszínű, modern megjelenésű és számos megoldással kecsegtető textil árnyékoló, mely kizárólag elektromos hajtással kérhető, csak külső telepítésre ajánlott, érdekessége pedig, hogy egyetlen mozdulattal egy látványos balkon árnyékolóvá alakítható át.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség 3.5 m
Maximális magasság 4.0 m
Külső használat Igen
Belső használat Nem
Választható alapszínek

MR120 ismertető

Az MR120 egy kizárólag kültéri telepítésre alkalmas textil árnyékoló, melynek különlegességét az adja, hogy egy beépített kar segítségével nemcsak függőleges fedésre alkalmas, hanem egyetlen mozdulattal egy kisebb balkon árnyékolóvá alakítható át, amivel rengeteg extra lehetőséget kapunk a terméktől.

A homlokzatra és rejtett telepítésre egyaránt alkalmas alumínium kazettás kialakítás miatt ugyanúgy szerelhető, mint egy külső tokos redőny, noha a textil árnyékoló méretei a szélesség tekintetében akár 3,5 méterig, a magasság terén pedig 4 méterig is terjedhetnek, míg 90-135 fokban dönthető karjával 0,63 méteres kinyúlás érhető el vele.

A terméket akár csoportban is lehetőségünk nyílik telepíteni, miközben mozgatása kizárólag motorizált formában valósulhat meg, ami az egyszerűség és a kényelem mellett akár az automatizálásra is lehetőséget biztosít.

Mindemellett az MR120-as kültéri textil árnyékolót maximálisan otthonunk megjelenéséhez szabhatjuk akár modern, akár barátságos összképre van szükségünk, hiszen a különféle típusú szöveteken túl még alumínium szerkezetét is a RAL színskála legkülönfélébb árnyalataiban kérhetjük.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow