R XL MA technikai adatok

Amennyiben egy páratlanul egyszerű, rolettaszerű – de annál sokszorosan tartósabb és modernebb megjelenésű – textil árnyékolót keresünk kifejezetten belső használatra, az R XL MA ideális megoldás lesz, méghozzá kizárólag kézi, gyöngyláncos hajtással ellátva.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Nem
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 3.0 m
Maximális magasság 3.5 m
Külső használat Nem
Belső használat Igen
Választható alapszínek

R XL MA ismertető

Az R XL MA egy kifejezetten külső telepítéshez megálmodott textil árnyékoló, mely kazetta nélküli rendszeréből kifolyólag leginkább szél- és esővédett helyeken, ereszek vagy tetőnyúlványok alatti nyílászáróknál ajánlott, hiszen a szövetanyagot felhúzott állapotban sem védi semmi az időjárás hatásaitól.

A kizárólag kézi hajtással működtethető árnyékoló mozgatását egy speciális és egyben tartós gyöngylánccal kivitelezhetjük, miközben a telepítés során kialakításra kerülhet szabadon függő rendszer is, azonban szélálló megoldást csak rozsdamentes acél kábelvezetők beiktatásával kaphatunk.

A méretek tekintetében az R XL MA kültéri textil árnyékolóval a szélesség terén maximum 3 méterig, a magasság tekintetében pedig legfeljebb 3,5 méterig gondolkodhatunk, de legfeljebb 9 négyzetméteres felületet fedhetünk vele akár fali-, akár mennyezeti szerelés esetén.

Mint a többi textil árnyékoló, úgy természetesen ez a termék is maximálisan otthonunkhoz igazítható, ezáltal szövetek széles választékából válogathatunk, miközben az alumínium konzolokat is a RAL színskála legkülönfélébb árnyalatai közül választhatjuk ki.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow