R76 technikai adatok

Ha kisebb nyílászáróra keresünk modern és egyben egyszerű megjelenésű textil árnyékolót, az R76-os modell ideális választás lesz változatos árnyalatokkal, elektromos- és kézi hajtással, akár 2,6 méteres szélességgel, igény szerint kültéri- vagy beltéri telepítéssel.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 2.6 m
Maximális magasság 2.6 m
Külső használat Igen
Belső használat Igen
Választható alapszínek

R76 ismertető

Az R76 egy egyszerű, tartós és modern megjelenésű kültéri textil árnyékoló, amit kifejezetten a kisebb nyílászárókhoz álmodtak meg, hogy kisebb ablakok esetében is élhessünk az efféle makulátlan árnyékolási megoldással.

Ennek köszönhetően a termék legfeljebb 2,6 x 2,6 méteres szélességben és magasságban szerelhető, ami érvényes kültéri és beltéri kialakítás esetén egyaránt, sőt mi dönthetjük el azt is, hogy alumínium sínekben vagy rozsdamentes acélkábeleken fusson az árnyékoló.

A rendkívül masszív felépítmény mellett – mely távtartókkal akár nyílászáró tokszerkezetére, akár homlokzatra is telepíthető – az árnyékolót működtethetjük manuálisan, de a beépíthető elektromotor által megtapasztalhatjuk vele a kényelem legmagasabb szintjét, sőt az automatizálásra egyaránt lehetőségünk nyílik.

A megjelenés tekintetében pedig maximális testre szabhatóság vár ránk, hiszen szövetek széles választékából válogathatunk magunknak, miközben tokszerkezetét a RAL színskála legkülönfélébb árnyalataival boríthatjuk a makulátlan megjelenés érdekében.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow