Veranda árnyékolók

Teraszok, télikertek vagy egyéb tetőszerkezetek árnyékolására a legjobb és legmasszívabb megoldás.

 • Veranda

  Tetőszerkezetek, fedés nélküli kiülők vagy télikertek külső- és belső árnyékolásához, páratlan tartóssággal, változatos színkombinációkkal, csoportos telepítési lehetőséggel, kizárólag elektromos hajtással – a modern megjelenés és megoldások kedvelőinek dedikálva.
  Részletek Arrow
 • Veranda s

  Speciális megjelenésével főként toldalékként, de akár önmagában is alkalmazható ponyvás árnyékoló, mely háromszög kialakítású felületeken kültéri- és beltéri megoldásként egyaránt alkalmazható változatos színekben, kizárólag elektromos mozgathatósággal.
  Részletek Arrow
 • Veranda fts

  Amennyiben egy kifejezetten modern megjelenésű, kültéri és beltéri telepítéssel is használható, masszív kialakítású árnyékolót keresünk tetőszerkezetekre, télikertekre vagy teraszokra, a veranda fts kiváló választás lesz – kizárólag motorizált hajtással.
  Részletek Arrow

Veranda árnyékolók ismertető

A veranda árnyékolók ugyanolyan ponyvás kialakítással rendelkeznek, mint a csuklókaros napellenzők, működési elvük tekintetében azonban alapjaiban különböznek egymástól. Ezek a típusok ugyanis egy lefutó sínnel ellátott masszív keretszerkezetben mozognak, aminek jóvoltából sokkal strapabíróbb kialakítással rendelkeznek – szükség esetén akár tartóoszlopokkal is megerősíthetők, sőt szaletliként elkülönülő rendszerként egyaránt felépíthetők –, aminek jóvoltából a szelesebb helyeken sokkal magabiztosabban és nagyobb hatásfokkal alkalmazhatók.

Veranda referencia

Masszív jellegét azonban nemcsak kialakításának köszönheti, hanem prémium minőségű alapanyagainak is, melyek közül minden szabadon méretezhető és színezhető, így nemcsak a ponyva, hanem már az alumínium szerkezet is a szivárvány szinte minden árnyalatában pompázhat. Erre nagy szükség is lesz, hiszen a veranda árnyékolók a nagy kiterjedésük miatt alapjaiban határozzák meg otthonunk megjelenését és összhatását.

Veranda referencia

A termék ponyvája kapcsán azonban egyáltalán nem csak az esztétikum fontos tényező. Bár a kiválasztáskor nyilván ez az elsődleges szempont, de mellette fontos tudni, hogy az alkalmazott textilek rendkívül tartós, impregnált alapanyagból készülnek, ezáltal ellenállnak a káros UV-sugárzásnak, emiatt nehezen fakulnak, miközben az alatta pihenők biztonságos hűsölése is biztosított lesz. A ponyvák mindemellett víztaszító tulajdonságokkal is rendelkeznek, ezáltal nem koszolódnak és külső erőhatás nélkül szinte elszakíthatatlanok.

Veranda referencia

A veranda árnyékolók nagy méretükből, valamint telepítésük helyéből fakadóan kizárólag elektromotorral működtethetők, ami nemcsak kényelmes, hanem rendkívül egyszerű megoldás, hovatovább lehetőséget ad az intelligens rendszerek kiépítésére is. A különféle szél-, fény- vagy esőérzékelő szenzorokkal ugyanis az árnyékoló teljesen önműködővé tehető, vagyis a ponyva még akkor is képes biztonságba húzni magát, ha esetleg nem tartózkodunk otthon, de valamilyen extrém időjárási jelenség van kilátásban. Ezek az árnyékoló típusok ugyanis bár sokkal masszívabbak és ellenállóbbak, mint a napellenzők, azonban a túl nagy szél, a jégeső vagy a hó ugyanúgy kárt tehet bennük, ezáltal érdemes megóvni őket ilyen helyzetekben, amit az automatizált változatok képesek maguktól is felismerni, illetve önvédelmüket biztosítani.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow