R90 technikai adatok

Egyszerű megjelenés és könnyed kezelhetőség – ezek jellemzik a leginkább az R90-es kültéri textil árnyékolót, mely kézi- vagy elektromos hajtással, akár 3 méteres szélességgel, változatos árnyalatokkal, valamint kültéri- és beltéri szereléssel egyaránt kérhető.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Használat - extrudált oldalvezetők
Maximális szélesség 3.0 m
Maximális magasság 4.0 m
Külső használat - kábelvezetők
Maximális szélesség 3.0 m
Maximális magasság 3.0 m
Belső használat - kábelvezetők
Maximális szélesség 3.0 m
Maximális magasság 4.0 m
Választható alapszínek

R90 ismertető

Az R90-es kültéri textil árnyékoló egy rengeteg lehetőséggel kecsegtető megoldás, mely nemcsak kint, hanem beltéren egyaránt nagy hatékonysággal alkalmazható, ha egy modern megjelenésű, tartós és hatékony alternatívát keresnénk.

Sokszínűségét jól mutatja, hogy rozsdamentes acélkábelekre és masszív alumíniumlefutókra felépítve egyaránt kérhető. Utóbbi esetében legfeljebb 3 méteres szélességgel és 4 méteres magassággal számolhatunk kültéren és beltéren egyaránt, de acélkábeles lefutás mellett külső kialakításkor ezek az értékek 3x3 méterre redukálódnak.

Bár az R90-es modell alapvetően is modern, mutatós kialakítással rendelkezik, azonban megjelenését még jobban testre szabhatjuk, hiszen a legkülönfélébb szövetek mellett az alumíniumszerkezet esetében is a RAL színskála legkülönfélébb árnyalataiból válogathatunk.

A termék ráadásul a meghajtás tekintetében is több lehetőséggel kecsegtet, hiszen kérhetünk belőle manuális, azaz kézi erővel mozgatható változatot, de lehetőségünk nyílik a motorizációra, amivel automatizálhatjuk, vagyis akár önműködővé is tehetjük a mozgását.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow