Nyitott napellenzők

A ponyvás árnyékolók alapmodelljeként a nyitott napellenzők akkor ideálisak, ha a termék telepítése fedett helyre, eresz vagy tető alá történik, ami megvédi őket a nedvességtől.

 • Giant

  Egyszerű megjelenésű és működtetésű, de prémium kategóriás nyitott napellenző, mely kisebb és nagyobb méretekben egyaránt kizárólag motorizált működtetéssel kérhető, telepítése pedig kazettaszerkezet hiányában főként eresz vagy tetőnyúlvány alá ajánlott.
  Részletek Arrow
 • Silver Plus

  Ha a modern megjelenést, a tartós kialakítást és az egyszerűséget egyszerre szeretnénk megkapni egy nyitott napellenzőtől, akkor a Silver Plus a legjobb választás, mely kézi- vagy elektromos meghajtással ideális árnyékolója lesz a kisebb- és közepes méretű kiülőknek.
  Részletek Arrow
 • Australia

  Amennyiben nagyobb méretű kiülőket, teraszokat vagy erkélyeket árnyékolnánk, az Australia akár 7 méteres maximális szélességgel, elektromos- vagy kézi meghajtással ad lehetőséget a tartós, látványos és egyben letisztult fedésre, méghozzá különféle változatos árnyalatban.
  Részletek Arrow
 • Jamaica

  A Jamaica nyitott napellenző egy igazi óriás, mely modern megjelenése és letisztultsága mellett masszív kialakítással, kézi- vagy elektromos működési lehetőséggel a legjobb választás lesz nagyobb méretű kiülőkre vagy erkélyekre – szinte bármilyen színben.
  Részletek Arrow

Nyitott napellenzők ismertető

Ha fedett helyre keresünk elérhető árú napellenzőt, a nyitott modell a jó választás.

A nyitott napellenzők a kérdéses ponyvás termékcsalád alapmodelljeinek tekinthetők, hiszen az extra védelmet nyújtó tokszerkezet hiánya miatt alacsonyabb árkategóriába sorolhatók, miközben a teljesítmény, a tartósság vagy az UV-szűrés tekintetében ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a többi csuklókaros típus. Mondhatni egy prémium kategóriás árnyékolóról beszélünk, pusztán extrák nélkül, ezáltal ideális esetben a legjobb ár-érték arányt kaphatjuk tőle.

Mivel nem rendelkezik saját tokszerkezettel, a nyitott napellenzők telepítése kizárólag védett helyeken valósulhat meg, ahol az esőtől vagy a széltől a behúzott szerkezetet a tető, az eresz vagy a födém óvja az időjárás negatív hatásaitól. Kiválóan alkalmazható emiatt teraszok vagy erkélyek árnyékolására, miközben a tokszerkezet hiányát bizonyos esetben akár egy kis extra védőtető alkalmazásával valósíthatjuk meg, ami részben képes lesz megóvni a textilt az időjárás káros hatásaitól.

Mint minden csuklókaros napellenző, úgy a nyitott típus is kiváló minőségű, hovatovább UV-mentes és biztonságos árnyékot kínál az alatta pihenőknek. Mind a méret, mind a színvilág tekintetében maximálisan testre szabható és otthonunk igényeihez igazítható, ezáltal lakásunk megjelenését is képes magasabb szintre emelni, miközben a motorizálás és az automatizálás egyaránt megvalósítható.

A mozgatás terén ugyanis a nyitott napellenzőt működtethetjük hagyományos hajtókarral, de egy elektromotor beépítése esetén egy távirányító vagy egy kapcsoló segítségével is. A motorizálás mellett a nyitott napellenzőt lehetőség van okosítani, ezáltal a megfelelő szenzorok alkalmazásával – például fény- vagy szélérzékelő csatlakoztatásával –, önműködő formában reagálhat az időjárás változásaira, ami a biztonság és a tartósság tekintetében hatalmas előnyt jelent.

A masszív alumínium szerkezetnek köszönhetően ugyanis a nyitott rendszerű csuklókaros napellenzők rendkívül szívósak, ponyvájuk nehezen fakul és szakad, teljesen vízálló és öntisztuló, azonban a nagy eső, a hó vagy az erős szél könnyen kárt tehet bennük. Automatizált működés esetén azonban a szerkezet az első kritikus jelekre biztonságba húzza magát, amivel a termék élettartama akár drasztikus mértékben is megnövelhető.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow