Giant technikai adatok

Egyszerű megjelenésű és működtetésű, de prémium kategóriás nyitott napellenző, mely kisebb és nagyobb méretekben egyaránt kizárólag motorizált működtetéssel kérhető, telepítése pedig kazettaszerkezet hiányában főként eresz vagy tetőnyúlvány alá ajánlott.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség 6.5 m
Maximális kinyúlás 5.0 m
Tokozott Nem
Választható vászon Nem
Hajlásszög 5 -30
Anyag 147 sablon
Kárpitszövet Igen
Választható alapszínek
  • RAL 9010

Galéria

Giant ismertető

A Giant egy prémium minőségű és rendkívül masszív kialakítású nyitott napellenző, ami azt jelenti, hogy ponyváját és szerkezetét még összehúzott állapotban sem védi semmi az időjárás káros hatásaitól vagy a kosztól, ezáltal telepítése minden esetben eresz vagy tetőnyúlvány alá javasolt.

Ennek teljesülése esetén a Giant még kazettaszerkezet nélkül is egy kifejezetten tartós, modern jellegének köszönhetően pedig mutatós árnyékoló lesz, amit kifejezetten nagy alapterületek fedésére terveztek, ezáltal maximális szélessége akár 6 és fél méter is lehet, míg kinyúlása elérheti az 5 métert.

Méretei miatt a napellenző nem működtethető manuálisan, kizárólag motorizált formában, ami azon túl, hogy egy kifejezetten egyszerű és kényelmes megoldás, a különféle szenzorok segítségével akár automatizálható is, ezáltal egy karnyújtásnyira leszünk attól, hogy okos kültéri árnyékolóval büszkélkedhessünk.

A megerősített szerkezet mellett a Giant ráadásul otthonunk megjelenéséhez is maximálisan hozzáigazítható, és bár alumínium alkatrészei csak fehérben és szürkében kérhetők, ponyvája azonban a szivárvány szinte minden árnyalatában pompázhat.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow