Australia technikai adatok

Amennyiben nagyobb méretű kiülőket, teraszokat vagy erkélyeket árnyékolnánk, az Australia akár 7 méteres maximális szélességgel, elektromos- vagy kézi meghajtással ad lehetőséget a tartós, látványos és egyben letisztult fedésre, méghozzá különféle változatos árnyalatban.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 7.0 m
Maximális kinyúlás 3.6 m
Tokozott Nem
Választható vászon Nem
Hajlásszög 5 - 60
Anyag 147 sablon
Kárpitszövet Igen
Választható alapszínek
  • RAL 1015
  • RAL 8014
  • RAL 9006
  • RAL 9010
  • FSM 71319

Galéria

Australia ismertető

Az Australia egy igazi óriás a nyitott rendszerű napellenzők között, hiszen maximális szélessége akár a 7 métert is elérheti, míg kinyúlása legfeljebb 3,6 méterig terjedhet, ezáltal a nagyobb kiterjedésű kiülőkhöz vagy teraszokhoz kitűnő választás lehet, ha megfelelő helyre tudjuk telepíteni.

A nyitott megoldás miatt ugyanis az Australia nem rendelkezik saját kazettával, ami megvédené az időjárás hatásaitól és a kosztól, ezáltal eresz vagy tetőnyúlvány alatt szerencsés alkalmazni a leginkább, amit speciális konstrukciója alaposan megkönnyít, hiszen ezen a téren a termék egyáltalán nem nevezhető helyigényesnek.

Bár a napellenző manuális működtetéssel, azaz hajtókaros kialakítással is kérhető, azonban a nagyobb méretűek esetében erősen ajánlott a motorizálás, amivel nemcsak sokkal kényelmesebbé tehetjük az árnyékoló mozgatását, hanem speciális szenzorokkal az okosításra és az automatizálásra egyaránt lehetőségünk nyílik.

A könnyed kezelhetőség mellett ráadásul az Australia napellenző még a megjelenés tekintetében is kimagasló, hiszen míg tokszerkezete a RAL színskála több mutatós árnyalatában kérhető, addig a tartós ponyva tekintetében a határ a csillagos ég.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow