Silver Plus technikai adatok

Ha a modern megjelenést, a tartós kialakítást és az egyszerűséget egyszerre szeretnénk megkapni egy nyitott napellenzőtől, akkor a Silver Plus a legjobb választás, mely kézi- vagy elektromos meghajtással ideális árnyékolója lesz a kisebb- és közepes méretű kiülőknek.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 5.3 m
Maximális kinyúlás 2.5 m
Tokozott Nem
Választható vászon Igen
Hajlásszög 5 - 40
Anyag 147 sablon
Kárpitszövet Igen
Választható alapszínek
  • RAL 9010

Galéria

Silver Plus ismertető

A Silver Plus egy letisztult és modern megjelenésű nyitott napellenző, mely kizárólag fehér színű masszív alumínium szerkezettel, és a szivárvány szinte bármelyik árnyalatában pompázó tartós ponyvával kérhető annak érdekében, hogy maximálisan otthonunk megjelenéséhez és hangulatához igazíthassuk.

Mivel egy nyitott rendszerről beszélünk, a Silver Plus telepítése eresz vagy tetőnyúlvány alá javasolt, hogy ezzel védjük az időjárás káros hatásaitól, de opcionálisan egy mutatós alumíniumtetővel fedhető az egész szerkezet, amivel akár nyitott homlokzaton is közel olyan hatást érhetünk el vele, mint egy féltokozott megoldással.

Az árnyékoló a kiterjedés tekintetében akár 5,3 méter szélességgel és 2,5 méteres kinyúlással is rendelkezhet, ebből kifolyólag pedig választhatunk a manuális működési formula mellett motorizált megoldást, ami a kényelem mellett lehetőséget ad a kapcsolódó érzékelők által az automatizálásra.

Kifejezetten könnyed és egyszerű szerkezet, melynek mozgatása mindegyik alternatíva esetén komfortosnak tekinthető, a masszív alumínium jóvoltából pedig tartósságára sem lehet majd panasz.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow