Jamaica technikai adatok

A Jamaica nyitott napellenző egy igazi óriás, mely modern megjelenése és letisztultsága mellett masszív kialakítással, kézi- vagy elektromos működési lehetőséggel a legjobb választás lesz nagyobb méretű kiülőkre vagy erkélyekre – szinte bármilyen színben.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 7.0 m
Maximális kinyúlás 3.6 m
Tokozott Nem
Választható vászon Igen
Hajlásszög 5 - 40
Anyag 147 sablon
Kárpitszövet Igen
Kárpitszövet - kézi meghajtással Igen
A soltis szövet maximális magassága 1.5 m
Az akril szövetek maximális magassága 1.2 m
Választható alapszínek
  • RAL 1015
  • RAL 8014
  • RAL 9006
  • RAL 9010
  • FSM 71319

Galéria

Jamaica ismertető

A Jamaica egy modern megjelenéssel és rengeteg lehetőséggel kecsegtető nyitott napellenző, amit kialakításából kifolyólag leginkább tetőnyúlvány vagy eresz alá javasolt telepíteni annak érdekében, hogy a ponyvát és a masszív alumíniumszerkezetet egyaránt meg tudjuk óvni az időjárás káros hatásaitól.

A nyitott rendszerek ugyanis nem rendelkeznek szinte hermetikusan záródó kazettákkal, de opcionálisan szerelhető rájuk egy masszív alumínium tető, amivel legalább a közvetlen csapadéktól vagy hótól meg tudjuk óvni az árnyékolót, ezzel jelentős mértékben megnövelve élettartamát.

Bár a Jamaica maximális szélessége 7 méter, kinyúlása pedig 3,6 méter is lehet, azonban a termék kérhető a motorizálás mellett manuális működtetéssel. Utóbbi viszont csak kisebb méretek mellett ajánlott, a nagyobb kiterjedésű napellenzőket érdemes inkább elektromos kialakítással felvértezni, de nemcsak a kényelem, hanem az esetleges okosítás és automatizálás miatt is.

A rendkívül tartós és mutatós kialakítás mellett a Jamaica rendelkezik elülső nyúlványokkal, melyek nemcsak az árnyékolás, hanem a magánélet védelmét egyaránt magasabb szintre növelik, miközben a napellenző minden elemében otthonunkhoz igazítható, az alumínium szerkezet esetén a RAL színskála előre meghatározott árnyalataiból válogatva, a ponyvák tekintetében viszont különösebb korlátozások nélkül.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow