R_ZIP box technikai adatok

Ha a szélellenállás mellett a hőszigetelés is fontos egy textil árnyékoló kapcsán – a modern megjelenésen és a sokoldalú teljesítményen túl –, akkor az R_ZIP box lesz a tökéletes alternatíva, mely lehetővé teszi a hőhídmentes telepíthetőséget.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség 4.0 m
Maximális magasság 4.0 m
Külső használat Igen
Belső használat Nem
Választható alapszínek

R_ZIP box ismertető

A modern árnyékolástechnika világában egyre nagyobb figyelmet kapnak a hőszigetelhető megoldások, az R_ZIP box pedig most ezeket az igényeket szeretné kielégíteni a kültéri textil árnyékolók kapcsán egy olyan termékkel, mely vakolható kialakításának köszönhetően egyrészt kimagasló esztétikai értékkel, másrészt hőhídmentes telepíthetőséggel kecsegtet.

Az R_ZIP box a speciális ZiiiP mechanizmus jóvoltából kimagasló szélállósággal büszkélkedhet, miközben telepítésével akár 4x4 méteres kiterjedésben is gondolkozhatunk a szélesség és a magasság terén, tehát igencsak nagy felületek árnyékolhatók vele különösebb probléma nélkül.

Emiatt működését a manuális megoldások helyett kizárólag motorizált kialakításra optimalizálhatjuk, aminek jóvoltából rendkívül egyszerűen és kényelmesen mozgathatjuk, sőt mi több, néhány szenzor segítségével akár még az automatizálásra is lehetőségünk nyílik.

Bár vakolható jellegéből kifolyólag az árnyékoló szerkezetéből túl sok nem látható, azonban azt is lehetőségünk van a RAL színskála szinte bármelyik árnyalatában kérni, miközben természetesen többféle szövetanyag közül válogathatunk.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow