R_95 ZIP technikai adatok

A nagy szélellenállású árnyékolók családjába sorolható R_95 ZIP a kimagasló tartósság mellett páratlanul modern megjelenéssel büszkélkedhet, miközben kizárólag külső használatra javasolt, a változatos színválaszték mellett pedig csak elektromos hajtással kérhető.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség 2.7 m
Maximális magasság 3.0 m
Külső használat Igen
Belső használat Nem
Választható alapszínek

R_95 ZIP ismertető

Az R_95 ZIP egy kifejezetten nagy szélállósági osztállyal rendelkező kültéri árnyékoló, mely a speciális ZiiiP mechanizmusának köszönhetően kétrészes vezetősínnel rendelkezik, ami tömítéssel megtoldva garantálja, hogy viharos szélben se kelljen lemondanunk az árnyékolás komfortjáról.

A terméket kisebb és közepesen nagy felületekhez álmodták meg, ezáltal a modern megjelenésű kazettás tokszerkezettel 2,7 méteres szélességig és 3 méteres magasságig számolhatunk, méghozzá rejtett- és homlokzati szerelés esetén egyaránt.

Az árnyékoló kizárólag elektromos meghajtással kérhető, aminek jóvoltából nemcsak a motorizált kialakítás kényelmét élvezhetjük majd, hanem mindemellett önműködő okos rendszer kiépítésére is lehetőséget kapunk, mely még magasabb szintre növelheti modern jellegét.

Sőt mi több, az R_95 ZIP árnyékoló minden tekintetben otthonunk hangulatához és megjelenéséhez igazítható, ezáltal nemcsak többféle szövetanyagból válogathatunk, hanem a masszív alumíniumszerkezetet is a RAL színskála szinte bármelyik árnyalatában kérhetjük.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow