R_120 ZIP large technikai adatok

Ha az R_120 ZIP árnyékoló túl kicsinek bizonyul, itt a nagyobb testvér, mely akár 5 méteres szélességben is kérhető, de a Ziiip mechanizmus által ugyanolyan kiváló szélvédelem társaságában, amihez esztétikus megjelenés és kizárólag elektromos hajtás társul.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség min: 4.0 m , max: 5.0 m
Maximális magasság 3.0 m
Külső használat Igen
Belső használat Nem
Választható alapszínek

Galéria

R_120 ZIP large ismertető

Az MR_120 ZIP large árnyékoló az R120 ZIP nagytestvére, mely kizárólag a nagyobb nyílászárók hatékony fedését szolgálja, a ZiiiP mechanizmus jóvoltából ráadásul páratlan szélvédelem társaságában, hogy még szeles időben se kelljen lemondanunk az árnyékolás kényelméről.

A terméket főként szélesebb tokszerkezettel rendelkező nyílászárókhoz álmodták meg, ezáltal legalább 4-, legfeljebb 5 méteres szélességgel büszkélkedhet, miközben a magasság tekintetében maximum 3 méterben gondolkodhatunk vele.

Mindehhez kizárólag elektromos működtetés társul – a manuális vezérlés a kisebb méretkategóriában sem elérhető –, ami a kényelmes és egyszerű működtetés mellett azonnal a kezünkbe adja az árnyékoló okosításához és automatizálásához szükséges feltételeket.

Kifejezetten nagy előnye, hogy az MR_120 ZIP large kültéri textil árnyékoló megjelenését maximálisan otthonunkhoz és a saját ízlésünkhöz igazíthatjuk, hiszen ez a modern megjelenésű konstrukció a RAL színskála szinte összes árnyalatában kérhető.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow