R_120 ZIP technikai adatok

A kifejezetten kültéri használatra megálmodott R_120 ZIP a sajátos Ziiip mechanizmus jóvoltából kiváló szélellenállással bír, modern megjelenése mellett pedig akár 4 méteres szélességben is kérhető, méghozzá változatos színekkel és kizárólag elektromos hajtással.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség 4.0 m
Maximális magasság 4.0 m
Külső használat Igen
Belső használat Nem
Választható alapszínek

R_120 ZIP ismertető

Az R_120 ZIP árnyékoló a ZiiiP mechanizmus és technológia jóvoltából páratlan teljesítményre képes a szélállóság tekintetében, ezáltal egy masszív és modern megjelenésű tokszerkezet biztosítja, hogy akár még a viharos szél se tegyen kárt a termékben.

A kizárólag kültéri használatra alkalmas árnyékoló a méretezés tekintetében legfeljebb 4 méteres szélességben és 4 méteres magasságban kérhető, a speciális ponyva jóvoltából pedig nemcsak precíz árnyékolásra számíthatunk tőle, hanem mindemellett még a kilátást sem korlátozza túlságosan.

Manuális meghajtásra az R_120-as modell esetében nincs lehetőség, tehát működése kizárólag motorizáltan történhet, ami kifejezetten kényelmes megoldás, az okosításról és az automatizálási lehetőségekről nem is beszélve, melyek még magasabb szintre növelhetik a termék tartósságát.

A kültéri textil árnyékoló bár önmagában is erőteljesen modern összhatást kelt, de a RAL színskála szinte bármelyik árnyalatával személyre szabható, ezáltal maximálisan otthonunk megjelenéséhez igazítható.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow