Tokozott napellenzők

A tokozott napellenzők zárt állapotban szinte hermetikusan képesek megóvni az árnyékolókat az esőtől és a kosztól egyaránt, így a tokszerkezet tekintetében prémium szintet kínálnak.

 • Casablanca

  A masszív kialakítás mellett a Casablanca egy olyan napellenző, melynek zárt szerkezetét minden oldalról alumíniumkazetta védi, emiatt látványosabb megjelenést és hosszabb élettartamot kapunk tőle kézi- vagy elektromos működtetéssel, különféle változatos színben.
  Részletek Arrow
 • Corsica

  Nagyobb kiülőkre vagy teraszokra, akár homlokzati telepítéssel is alkalmazható zárt napellenző, mely minden oldalról védett az időjárás hatásaitól, akár 7 méteres szélesség, kizárólag elektromos hajtásrendszer, masszív kialakítás, valamint tartósság mellett.
  Részletek Arrow
 • Dakar

  Ha egy modern és egyben karakteres kialakítással rendelkező tokozott napellenzőt szeretnénk homlokzati szereléssel, a Dakar egy kiváló választás lesz, hiszen előnyös megjelenése mellett nemcsak elektromos-, hanem kézi meghajtással is kérhető, méghozzá mutatós árnyalatokban.
  Részletek Arrow

Tokozott napellenzők ismertető

A legmagasabb védelemmel ellátott prémium kategóriás napellenző a hosszú élettartamért és a biztonságos árnyékolásért.

A tokozott napellenzők a csuklókaros kültéri ponyvás árnyékolók között a legmagasabb szintet képviselik, hiszen bár a teljesítmény tekintetében nem különböznek a nyitott- vagy a féltokozott rendszerektől, viszont a biztonság és a védelem terén annál inkább. Előnyüket leginkább annak köszönhetik, hogy a teljes tokszerkezet által a záródáskor a ponyva, a tengely és úgy általánosságban az egész mechanizmus minden oldalról védelmet élvez majd, kis túlzással egy hermetikusan elzárt burokba kerül.

A megoldás nemcsak rendkívül elegáns és mutatós, hanem a tartósság tekintetében jelentős mértékben növelheti a csuklókaros napellenzők élettartamát, hiszen a káros UV-sugárzástól, az esőtől, a hótól, a hidegtől, sőt a kosztól is megóvja a zárt tokszerkezet az egész árnyékolót. A hosszú élettartamot a tokozott napellenzőknél ráadásul a kimagasló prémium minőség is megtámogatja, ezáltal mind a masszív alumíniumszerkezet, mind a textil jól ellenáll az időjárás káros hatásainak.

Természetesen a tokozott napellenzők is úgy lettek kialakítva, hogy a megrendelők teljes egészében a saját ízlésükhöz, valamint otthonukhoz igazíthassák. Legyen szó akár erkélyről, akár teraszról vagy egyéb kiülőről, a termékek széles méret- és színválasztékban rendelhetők, ami azért nagyon lényeges, mert ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma ház vagy ízlés sem, márpedig a napellenzők nagy előnye, hogy képesek akár jelentős mértékben feldobni otthonunk megjelenését.

Ezen túlmenően nagyon lényeges szempont, hogy a tokozott napellenzők is felszerelhetők elektromotorral, aminek jóvoltából működtetésüket nemcsak hajtókarral – avagy kézi erővel – kivitelezhetjük, hanem egy kapcsolóval vagy egy dedikált távirányítóval is, ami a kényelem legmagasabb szintjét biztosítja, hiszen egyetlen gombnyomással szabályozhatjuk így a ponyva állását. Sőt mi több, az elektromos napellenzők az automatizálás kapcsán is megannyi lehetőséget biztosítanak, ezáltal kapcsolódó szenzorokkal érzékennyé tehetők az időjárás vagy a napszakok változásaira.

Ezzel hosszabb távon az önműködő árnyékolók hozzájárulnak lakásunk hőszabályozásához, a dinamikusságuk révén csökkenthetik a rezsiköltségeket, az új technológiákkal integrálhatók okos otthonok már meglévő rendszeréhez, de ami ennél is fontosabb: élettartamuk még tovább növelhető. Dacára ugyanis a masszív prémium alapanyagoknak, a nagy szél, az intenzív eső vagy a hó komoly kárt tehet még egy tokozott napellenzőben is, ha nem helyeztük biztonságba, automatizálás esetén azonban az árnyékoló képes időben észlelni a bajt, és még akkor is gondoskodni saját protekciójáról, ha mi éppen nem tartózkodunk otthon.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow