Dakar technikai adatok

Ha egy modern és egyben karakteres kialakítással rendelkező tokozott napellenzőt szeretnénk homlokzati szereléssel, a Dakar egy kiváló választás lesz, hiszen előnyös megjelenése mellett nemcsak elektromos-, hanem kézi meghajtással is kérhető, méghozzá mutatós árnyalatokban.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 6.0 m
Maximális kinyúlás 3.6 m
Tokozott Igen
Választható vászon Nem
Hajlásszög 5 - 40
Anyag 147 sablon
Kárpitszövet Igen
Választható alapszínek
  • RAL 1015
  • RAL 8014
  • RAL 9006
  • RAL 9010
  • FSM 71319

Galéria

Dakar ismertető

A Dakar egy rendkívül masszív és karakteres megjelenésű féltokozott napellenző, mely ideális a nagyobb alapterületek, kiülők, teraszok vagy erkélyek tartós árnyékolására, hiszen szélessége akár 6 méterig, kinyúlása pedig akár 3,6 méterig is terjedhet.

A féltokozott kialakítás miatt egy részben zárt rendszerről beszélünk, melynek szigetelt kazettarésze képes arra, hogy összecsukott állapotban megóvja a napellenzőt az időjárás legtöbb káros hatásától, úgymint a napsütés, az eső vagy a hideg, tehát eresz alá telepítve garantáltan hosszabb távon is tervezhetünk vele.

A működtetés tekintetében a Dakar féltokozott napellenzőt kérhetjük manuális, azaz hajtókaros megoldással, de főként nagyobb méret esetén a motorizáció ajánlott, ami nemcsak kényelmesebbé teszi a működtetést, hanem szenzorok segítségével az automatizált működtetést is garantálja.

Az árnyékolót ráadásul maximálisan otthonunkhoz igazíthatjuk, hiszen ponyvája a szivárvány szinte minden árnyalatában kérhető, míg masszív alumínium szerkezetét is a RAL színskála több látványos színében kérhetjük.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow