Casablanca technikai adatok

A masszív kialakítás mellett a Casablanca egy olyan napellenző, melynek zárt szerkezetét minden oldalról alumíniumkazetta védi, emiatt látványosabb megjelenést és hosszabb élettartamot kapunk tőle kézi- vagy elektromos működtetéssel, különféle változatos színben.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 6 m
Maximális kinyúlás 3.6 m
Tokozott Igen
Választható vászon Nem
Hajlásszög 5 - 40
Anyag 147 sablon
Kárpitszövet Nem
Választható alapszínek
  • RAL 1015
  • RAL 8014
  • RAL 9006
  • RAL 9010
  • FSM 71319

Galéria

Casablanca ismertető

A Casablanca egy rendkívül masszív kialakítású tokozott napellenző, melyet teljesen zárt állapotban minden oldalról egy tartós, tömítéssel és záró fedéllel ellátott alumíniumkazetta véd meg az időjárás káros hatásaitól, sőt még a kosztól is.

Ennek jóvoltából modern megjelenésű árnyékolónkat – különös tekintettel a ponyvára – minden esetben meg tudjuk majd óvni a különféle negatív hatásoktól, tehát hosszabb élettartamra számíthatunk tőle még homlokzati szerelés esetén is.

A 6 méteres szélességig és 3,6 méteres hosszúságig kérhető Casablanca napellenző támogatja a manuális és az elektromos működtetést, ezáltal akár automatizálással is magasabb szintre emelhetjük a védelmet, illetve a hatékonyságot.

A színezés tekintetében szintén rengeteg opció áll a rendelkezésünkre, de már az alapszínek között is több árnyalatot találhatunk a RAL színskálából a világosabbtól a sötétebbekig bezárólag.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow