Corsica technikai adatok

Nagyobb kiülőkre vagy teraszokra, akár homlokzati telepítéssel is alkalmazható zárt napellenző, mely minden oldalról védett az időjárás hatásaitól, akár 7 méteres szélesség, kizárólag elektromos hajtásrendszer, masszív kialakítás, valamint tartósság mellett.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség 7.0 m
Maximális kinyúlás 3.6 m
Tokozott Igen
Választható vászon Nem
Hajlásszög 5 - 35
Anyag 147 sablon
Kárpitszövet Nem
Választható alapszínek
  • RAL 1015
  • RAL 8014
  • RAL 9006
  • RAL 9010
  • FSM 71319

Galéria

Corsica ismertető

A Corsica egy modern megjelenésű, rendkívül masszív, akár nagyobb teraszokon és kiülőkön is alkalmazható tokozott napellenző, melyet tömített és zárókupakkal ellátott alumíniumkazetta vesz körül minden oldalról.

Ennek köszönhetően még homlokzati szerelés esetén egyaránt teljes egészében meg tudjuk óvni a szerkezetet és a ponyvát az esőtől, a hótól, sőt mi több, a kosztól is, miközben megjelenését a RAL színskála néhány alapszínével akár felár nélkül feldobhatjuk, miközben a határ ezen a téren a csillagos ég.

A napellenző kizárólag elektromos kialakítással szerelhető, manuális működtetése főként a nagy mérete miatt nem megvalósítható, hiszen szélessége akár 7 méter is lehet, méghozzá 3,6 méteres kiterjedéssel, amivel nagyobb kiülők, éttermek és kávézók számára egyaránt ideális választás.

A motorizálhatóság miatt a Corsica napellenző használata nemcsak nagyon könnyed, hanem az automatizálást is támogatja, miközben opcionálisan akár LED-világítás is beépíthető, hogy a termék esténként ugyanolyan hasznos kiegészítőként funkcionálhasson, mint napközben.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow