Veranda technikai adatok

Tetőszerkezetek, fedés nélküli kiülők vagy télikertek külső- és belső árnyékolásához, páratlan tartóssággal, változatos színkombinációkkal, csoportos telepítési lehetőséggel, kizárólag elektromos hajtással – a modern megjelenés és megoldások kedvelőinek dedikálva.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség 4.5 m
Maximális magasság 5.0 m
Külső használat Igen
Belső használat Igen
Választható alapszínek

Galéria

Veranda ismertető

Amennyiben nagy felületek modern és speciális fedésére, illetve árnyékolására lenne szükségünk, a veranda árnyékoló garantáltan ideális választás lesz, hiszen csoportos telepíthetőségének jóvoltából akár nagyobb teraszok, kiülők vagy éppen télikertek fölé is ideális megoldás.

A termék önmagában is 4,5 méteres szélességgel és 5 méteres hosszúsággal büszkélkedhet, masszív és tartós alumínium szerkezetének jóvoltából pedig nemcsak beltéri-, hanem kültéri telepítésre egyaránt teljesen ideális választás.

A működtetés terén leginkább a nagy méret és a gyakran elérhetetlen magasság miatt a veranda árnyékoló kizárólag motorizálással mozgatható, ami a maximális kényelem mellett lehetőséget ad az automatizálásra, valamint a különféle okosított szisztémák alkalmazására.

A beépített szövetfeszítő rendszer mellett – mely képes évek múltán is feszesen tartani a ponyvát – a termék minden eleme szabadon színezhető, ezáltal a szövetanyagok kapcsán a határ a csillagos ég, de az alumínium szerkezet terén is csak a RAL színskála szabhat nekünk gátat.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow