Veranda s technikai adatok

Speciális megjelenésével főként toldalékként, de akár önmagában is alkalmazható ponyvás árnyékoló, mely háromszög kialakítású felületeken kültéri- és beltéri megoldásként egyaránt alkalmazható változatos színekben, kizárólag elektromos mozgathatósággal.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség 3.0 m
Maximális magasság 3.0 m
Külső használat Igen
Belső használat Igen
Választható alapszínek

Veranda s ismertető

A veranda s egy kifejezetten különleges, önmagában is alkalmazható, de a legtöbbször inkább kiegészítőként használt árnyékoló, mely olyan helyeken ideális megoldás, ahol egy háromszög- vagy szimmetrikus trapéz alakú darab hiányzik a teljes rendszerből, esetleg csak ilyen formából alakítható ki a teljes felület.

A kültéri- és beltéri telepítésre egyaránt alkalmazható veranda s masszív alumínium szerkezettel rendelkezik, amivel a hosszúság és a szélesség tekintetében egyaránt 3 méteres kiterjedéssel számolhatunk.

A beépített szövetfeszítő rendszerrel ellátott termék kizárólag elektromos meghajtással kérhető, ami a gyakran elérhetetlen telepítési helyek miatt nem meglepő, hovatovább rengeteg előnnyel jár együtt, hiszen lehetőségünk nyílik általa az automatizálásra, valamint a különféle okos szisztémák kiépítésére is.

A ponyvás árnyékolók táborát erősítő veranda s ráadásul minden elemében a környezetéhez igazítható, méghozzá nemcsak a méret, hanem a szín tekintetében is, hiszen szerkezete a RAL színskála bármelyik árnyalatában pompázhat, míg a szövetanyag terén a határ szinte a csillagos ég.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow