Veranda fts technikai adatok

Amennyiben egy kifejezetten modern megjelenésű, kültéri és beltéri telepítéssel is használható, masszív kialakítású árnyékolót keresünk tetőszerkezetekre, télikertekre vagy teraszokra, a veranda fts kiváló választás lesz – kizárólag motorizált hajtással.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség 4.5 m
Maximális magasság 6.5 m
Külső használat Igen
Belső használat Igen
Választható alapszínek

Veranda fts ismertető

A veranda fts egy rendkívül masszív árnyékoló, mely kültéri és beltéri kialakítása mellett ideális akár nagyobb alapterületek, kiülők, teraszok, önálló szaletlik, de akár téli kertek árnyékolására is, csoportos telepíthetőségének jóvoltából pedig szinte valóban alig van akkora terület, amit a segítségével ne fedhetnénk le.

Ennek az oka nem más, minthogy a veranda fts önmagában is egy igazi óriás lehet, ezáltal akár kültéri-, akár beltéri telepítést választunk, maximális szélessége elérheti a 4,5 métert, hosszúsága pedig akár a 6,5 métert is.

Részben méretei, részben kialakítása miatt az árnyékoló kizárólag elektromotoros mozgatással alakítható ki, ami a kényelem mellett az automatizálásra egyaránt lehetőséget biztosít, miközben speciális kétkazettás kialakításában még beépített terhelésérzékelő is megtalálható a maximális biztonság miatt.

Bár megjelenése már a speciális formavilága által is kifejezetten modern, azonban ezt a jelleget még tovább növelhetjük, hovatovább otthonunkhoz igazíthatjuk a RAL színskála alapján színezhető alumínium alkatrészek, valamint a szivárvány szinte minden árnyalatában választható szövetanyag miatt.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow