Italia balcony technikai adatok

Modern megjelenése mellett az Italia balcony egy többfunkciós balkon árnyékoló, mely speciális kialakítása miatt kizárólag kézi hajtással kérhető, méghozzá változatos színkombinációkban, kifejezetten védett helyre történő telepítéssel.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Nem
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 5.0 m
Maximális kinyúlás 0.7 m
Tokozott Nem
Választható vászon Nem
Anyag 147 sablon
Kárpitszövet Igen
Választható alapszínek
  • RAL 1015
  • RAL 8014
  • RAL 9006
  • RAL 9010

Italia balcony ismertető

Az Italia balcony egy rengeteg lehetőséggel kecsegtető balkon árnyékoló, mely a karok különleges kialakításának köszönhetően kétféle alternatívát is kínál a rögzítésre, ezáltal az Italia esetében megismert hagyományos fedésen túl alkalmas a függőleges textilárnyékolókhoz hasonló megoldásra.

Éppen a speciális karoknak köszönhetően a szerkezet csak és kizárólag manuális működtetéssel kérhető, motorizálásra tehát ebből kifolyólag nem alkalmas, azonban így is egészen nagy kiterjedéssel számolhatunk vele.

A maximum szélesség tekintetében az Italia balcony ugyanis akár az 5 métert is elérheti, méghozzá 0,7 méteres kinyúlás társaságában, amivel nemcsak kisebb, hanem nagyobb erkélyek árnyékolására egyaránt kitűnően alkalmas.

Mivel külön kazettát a szerkezet nem kapott, az árnyékoló tengelyét védett helyre érdemes telepíteni a hosszabb élettartam miatt, amihez a RAL színskálából választhatjuk ki a megfelelő árnyalatot, míg a ponyva terén 147 különböző minta áll a rendelkezésünkre.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow