Italia technikai adatok

Egyszerű megjelenésű és letisztult balkon árnyékoló, mely nagyobb méretben, elektromos- és kézi meghajtással, számtalan különböző árnyalattal kérhető, nyitott rendszere miatt azonban kifejezetten ablaknyílásba, esetleg eresz vagy tető alá ajánlott az extra védelem miatt.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 5.0 m
Maximális kinyúlás 1.8 m
Tokozott Nem
Választható vászon Nem
Anyag 147 sablon
Kárpitszövet Igen
Választható alapszínek
  • RAL 1015
  • RAL 8014
  • RAL 9006
  • RAL 9010

Italia ismertető

Az Italia egy klasszikus megjelenésű, de mégis minden elemében rendkívül modern balkon árnyékoló, melynek telepítése a kazettás kialakítás hiányából fakadóan kifejezetten eresz vagy tetőnyúlvány alá, illetve természetesen ablaknyílásba ajánlott az extra protekció érdekében.

A masszív alumíniumszerkezetnek köszönhetően az árnyékoló egészen nagy kiterjedéssel büszkélkedhet, ezáltal szélessége akár az 5 métert is elérheti, míg a kinyúlás tekintetében 1,8 méterrel kalkulálhatunk vele.

A karok rugós szerkezetéből fakadóan az Italia folyamatosan feszesen tartja az árnyékolót, ezáltal még az erős szél sem okoz neki problémát, legyen szó akár manuális, akár motorizált – ezáltal pedig automatizált – működésről, lévén a rendszer mindkét megoldást támogatja a megrendelő igényeinek függvényében.

Sőt mi több, a balkon árnyékolót minden tekintetben otthonunk megjelenéséhez tudjuk igazítani, ezáltal alumínium alkatrészeinek küllemét a RAL színskála több árnyalatából válogathatjuk ki, míg ponyvája akár 147 különféle mintában pompázhat.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow