Italia box technikai adatok

Ha homlokzati szereléssel és kiemelkedő védelemmel rendelkező balkon árnyékolót szeretnénk, a külön kazettás kialakítással ellátott Italia box a jó választás, mely elektromos- és kézi hajtással egyaránt elérhető, változatos színekben és akár 5 méteres szélességben is.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 5.0 m
Maximális kinyúlás 1.4 m
Tokozott Igen
Választható vászon Nem
Anyag 147 sablon
Kárpitszövet Igen
Választható alapszínek
  • RAL 1015
  • RAL 8014
  • RAL 9006
  • RAL 9010

Italia box ismertető

Az Italia box egy rendkívül modern megjelenésű balkon árnyékoló, melyet az különböztet meg a legtöbb hasonló típusú terméktől, hogy kazettás kialakítással rendelkezik, emiatt pedig akár homlokzatra is telepíthető, hiszen tokszerkezete képes megvédeni tengelyét és ponyváját az időjárás káros hatásaitól.

A termék emiatt egyszerűbb szerelhetőséggel és masszívabb kialakítással rendelkezik, ami a méretein egyaránt megmutatkozik, hiszen szélessége elérheti az 5 métert, míg kinyúlása akár az 1,4 métert is meghaladhatja, speciális kialakítású rugós karjaival pedig nemcsak a ponyvát képes feszesen tartani, hanem az egész szerkezetet megóvja a széltől.

A hajtás tekintetében az Italia box balkon árnyékolót kérhetjük manuális működtetéssel, de magasabb telepítés vagy a kényelem miatt akár motorizálhatjuk is, aminek jóvoltából az automatizálással és az önműködő jelleggel még magasabb szintre növelhetjük a biztonságot.

A könnyű kezelhetőség mellett az árnyékolót ráadásul a megjelenés terén is maximálisan az igényeinkhez igazíthatjuk, hiszen tokszerkezete a RAL színskála több árnyalatában pompázhat, míg ponyváját 147 minta közül választhatjuk ki.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow