Beltéri textil árnyékolók

A beltérre telepített függőleges textil árnyékolók olyanok, mint a masszív roletták, melyek modernebb megjelenéssel és kimagasló tartóssággal rendelkeznek – akár motorizálva is.

  • R85 SA/MA

    A modern otthonok ideális árnyékolásához olyan modern megoldásokra van szükség, mint az R85 SA/MA, mely kizárólag belső alkalmazásra, csak kézi meghajtással kérhető, méghozzá változatos színekkel, különleges kazettaszerkezete miatt látványos kialakítással.
    Részletek Arrow
  • R85A

    Ha kisebb méretben keresnénk modern megjelenésű textil árnyékolót, az R85A kizárólag belső használat mellett, különféle látványos színekben, ebből fakadó esztétikus megjelenéssel kérhető legfeljebb 2,6 méteres szélességben, kizárólag elektromos hajtással.
    Részletek Arrow

Beltéri textil árnyékolók ismertető

A sokoldalú, modern és mutatós belső megoldások kedvelőinek a beltéri textil árnyékoló garantáltan jó választás lesz.

Ha nincs lehetőségünk kültéri szerkezetek telepítésére, vagy jobban szeretnénk egy hatékony belső napellenzőt, akkor otthonunkban, irodánkban vagy a munkahelyünkön egyaránt a legjobb ár-érték arányt kínáló megoldás lesz a beltéri textil árnyékoló. Ennek az oka nemcsak modern és mutatós megjelenésének, hanem páratlan tartósságának is köszönhető, hiszen alapanyagai szinte pontosan megegyeznek a kültéri megoldásokkal, ezáltal garantáltan évtizedekig tartós megoldást jelentenek majd a nyílászárókon vagy üvegből kialakított falfelületeken.

Közkedveltségének másik oka, hogy a hatékonyság mellett – hiszen kiváló teljesítményt nyújt a napsugarak szűrésében és a magánélet védelmében –, akár nagyobb, több méteres teraszajtók vagy felületek hatékony árnyékolására is alkalmas. Sőt mi több, a megjelenés és a telepíthetőség tekintetében egyaránt rengeteg lehetőséggel kecsegtet. A beltéri textil árnyékolók kapcsán ugyanis bár népszerű a súlycsőre épített, szabad kialakítással rendelkező rendszer, de a kültéri megoldásokhoz hasonlóan kérhetjük rozsdamentes acélkábeles-, sőt tokozott lefutókkal is, ha esetleg a huzat miatt aggódnánk.

A csoportos telepíthetőség miatt a beltéri textil árnyékolók is lehetőséget adnak több négyzetméternyi falfelület kialakítására, miközben a mozgathatóság tekintetében szinté eltérő alternatívák közül válogathatunk. A manuális megoldás mellett – a legtöbb esetben ilyenkor gyöngylánccal vezérelhetjük a terméket –, motorizálási lehetőséggel is élhetünk, ezáltal egyetlen gombnyomással, maximális kényelemben vezérelhetjük a ponyvát, miközben a szenzorokkal automatizált rendszer kiépítése szintén biztosított, hogy az árnyékoló igazodni tudjon a belső hőmérsékletekhez vagy éppen a kinti időjáráshoz.

Mivel közvetlen életterünkben különösen fontosak a színek – lévén ez az otthonosság egyik alapja –, ezért jó hír, hogy a beltéri textil árnyékolók minden elemükben színezhetők. A ponyva tekintetében a határ szinte a csillagos ég, míg az alumínium elemek – így a tokok vagy a tartószerkezetek – egyaránt a RAL színskála bizonyos árnyalataiban kérhetőek, hogy maximálisan a belső atmoszférához igazodhassanak.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow