R85A technikai adatok

Ha kisebb méretben keresnénk modern megjelenésű textil árnyékolót, az R85A kizárólag belső használat mellett, különféle látványos színekben, ebből fakadó esztétikus megjelenéssel kérhető legfeljebb 2,6 méteres szélességben, kizárólag elektromos hajtással.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Nem
Maximális szélesség 2.6 m
Maximális magasság 2.6 m
Külső használat Nem
Belső használat Igen
Választható alapszínek

R85A ismertető

Az R85A a kisebb méretű nyílászárókhoz ideális beltéri textil árnyékoló, mely négyszögletes kazettájával kifejezetten modern és masszív összhatást kelt, amit az esztétika tekintetében a színezhető alumínium végfedelek nyomatékosítanak.

A kizárólag beltéri szerelésre alkalmas R85A egy szabadon függő rendszerként kerül kialakításra, miközben a kiterjedés tekintetében akár 2,6 méteres szélességben és 2,6 méteres magasságban is kérhető.

Mozgathatósága tekintetében a termék kizárólag elektromos árnyékolóként funkcionálhat – kézi vezérlésre egyáltalán nincs lehetőség –, ami azon túl, hogy kifejezetten kényelmes megoldás, akár még automatizálásra, avagy önműködésre is lehetőséget ad.

Hogy maximálisan otthonunk hangulatához igazíthassuk, az R85A beltéri textil árnyékoló alumínium alkatrészeit a RAL színskála legkülönfélébb árnyalataiból választhatjuk ki, miközben az árnyékolást végző szövetanyagok is széles választékban állnak a rendelkezésünkre.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow