R85 SA/MA technikai adatok

A modern otthonok ideális árnyékolásához olyan modern megoldásokra van szükség, mint az R85 SA/MA, mely kizárólag belső alkalmazásra, csak kézi meghajtással kérhető, méghozzá változatos színekkel, különleges kazettaszerkezete miatt látványos kialakítással.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Nem
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség (R85 SA) 2.2 m
Maximális szélesség (R85 MA) 2.5 m
Maximális magasság (R85 SA) 2.5 m
Maximális magasság (R85 MA) 3.0 m
Külső használat Nem
Belső használat Igen
Választható alapszínek

R85 SA/MA ismertető

Az R85 SA/MA egy kizárólag beltéri használatra alkalmas textil árnyékoló, mely kazettás kialakításának jóvoltából egészen modern és határozott megjelenéssel kecsegtet, miközben akár az SA, akár az MA verziót választjuk, kizárólag manuális meghajtással kérhetjük, motorizálva nem.

A két típus között azonban mégis nagy különbség van a mozgatás terén, hiszen bár mindkét modell szabadon függő rendszerre épül, azonban míg az R85 MA láncos működtetéssel rendelkezik, addig az R85 SA egy speciális önfékező mechanizmuson alapul, ami több beállítási lehetőséget és nagyobb biztonságot kínál.

A méretek tekintetében az R85 SA 2,2 méteres szélességig és 2,5 méteres magasságig telepíthető, míg az R85 MA egy kicsit nagyobb kiterjedéssel büszkélkedhet, hiszen míg szélessége 2,5 méteres lehet, magassága akár a 3 métert is elérheti.

Mint a kültéri típusok, úgy természetesen ez a beltéri textil árnyékoló is maximálisan otthonunkhoz igazítható, ezáltal szövetek széles választékából válogathatunk, miközben a kapcsolódó alumíniumelemek a RAL színskála szinte minden árnyalatában pompázhatnak.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow