Oldalárnyékoló kiegészítő

Önmagukban vagy a csuklókaros típusok kiegészítéseként, a függőleges napellenzők az oldalirányú árnyékolásban kiemelkedőek.

  • Bora

    A Bora egy igazi különlegességnek tekinthető nemcsak a hazai, hanem a globális árnyékolástechnikai piacon egyaránt. Ennek az oka, hogy rendkívül egyedi, mondhatni paravánszerű megoldást kínál az oldalirányú árnyékolás szegmensében, miközben a magánélet számára is hatékony védelmet nyújt.
    Részletek Arrow

Oldalárnyékoló kiegészítő ismertető

Mint neve is mutatja, a függőleges napellenző nem vízszintesen, egy mozgatható tetőrendszerként funkcionálva fejti ki árnyékoló hatását, hanem egy függőlegesen legördülő ponyvás árnyékolóként védi kültéri vagy beltéri helyiségeinket az oldalirányú napsugárzástól. A kültéri reluxaként is jellemezhető termék kiválóan alkalmas önmagában, homlokzati vagy mennyezeti telepítésre, de akár napellenzők vagy más egyéb teraszárnyékolók kiegészítőjeként. Különösen előnyösek a nyugati fekvésű erkélyeken vagy teraszokon, ahol a nyári időszakban még a késő délutáni, sőt a koraesti órákban is problémát okozhat az erős napsugárzás.

A függőleges napellenzők az alapanyagok tekintetében a csuklókaros típusoknál is használt prémium minőségű alumíniumszerkezetből, időtálló tengelyből és tartós ponyvából állnak össze. A működés tekintetében azonban itt nem egy könyökként mozgó kar gondoskodik a ponyva feszítéséről és szabályozásáról, hanem maga a gravitáció, illetve a textil végére szerelt horganyzott súlycső, mely igény esetén rögzíthető is a nagyobb szélellenállás érdekében, noha a terméket a viharos lökéseknek vagy a nagy esőnek a jó minőségű alkatrészek ellenére sem szabad kitenni.

A csuklókaros típushoz hasonlóan a függőleges napellenzőket is lehetőségünk van igényeinkhez igazítani, ezáltal széles méretkínálat mellett a szerkezet és a ponyva színével sem kell különösebb kompromisszumot kötnünk. Árnyékolónk ugyanis a szivárvány szinte minden színében pompázhat annak függvényében, hogy milyen az ízlésünk, esetleg mit követel meg otthonunk megjelenése, hiszen a függőleges napellenző szintén jelentős mértékben hozzájárulhat lakásunk esztétikai értékének növeléséhez.

A megjelenésen felül a napellenző biztosítja továbbá, hogy a legmagasabb szintű biztonságban élvezhessük a kültéri pihenés örömeit, hiszen a ponyva nemcsak önmagában nagyon ellenálló, hanem az impregnált szövet jóvoltából képes megszűrni a káros UV- sugarakat is. A mozgatás tekintetében a függőleges napellenzőt szabályozhatjuk kézi erővel, egy beépített hajtókarral, de lehetőségünk van motorizálásra is, ami egy sor további modern lehetőséggel kecsegtet.

Az elektromotor ugyanis azon túl, hogy rendkívül kényelmes működtetést biztosít, hiszen gombnyomásra tudjuk szabályozni általa az árnyékoló állását, mindemellett a megfelelő szenzorokkal még automatizálható is. Ez a gyakorlatban önműködő jelleget kölcsönöz a terméknek, hiszen egy szél- vagy fényérzékelő beépítésével az árnyékoló automatikusan képes reagálni a napszakok vagy az időjárás hirtelen változására, tehát még akkor is biztonságba tudja húzni magát, ha éppen nem tartózkodunk otthon, ami az élettartam tekintetében óriási pozitívum.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow