Bora technikai adatok

A Bora egy igazi különlegességnek tekinthető nemcsak a hazai, hanem a globális árnyékolástechnikai piacon egyaránt. Ennek az oka, hogy rendkívül egyedi, mondhatni paravánszerű megoldást kínál az oldalirányú árnyékolás szegmensében, miközben a magánélet számára is hatékony védelmet nyújt.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Nem
Kézi hajtás Igen
Maximális magasság 2.0 m
Minimális magasság 1.1 m
Maximális kinyúlás 4.0 m
Tokozott Igen
Anyag 147 sablon
Választható alapszínek
  • RAL 1015
  • RAL 8014
  • RAL 9006
  • RAL 9010
  • FSM 71319

Bora ismertető

A SELT legtöbb termékéhez hasonlóan a Bora is kimagasló minőséggel rendelkezik, mely már tartós alumínium szerkezetén észrevehető, ami képes zárt állapotban szinte hermetikusan elzárni az árnyékolást végző felületet, ezzel megvédve azt az időjárás káros hatásaitól akkor, amikor éppen nincs szükség rá.

A három telepítési lehetőséggel büszkélkedő oldalárnyékoló önmagában és kiegészítőként egyaránt alkalmazható, de működtetése kizárólag manuálisan történhet, ezáltal a tokszerkezet nemcsak a ponyvát védő házból, hanem a vele szemben felszerelt masszív oszlopból áll össze, ami biztosítja a kihúzott árnyékoló biztonságos rögzítését.

A kiterjedés tekintetében a Bora legfeljebb 2 méter magas és 4 méter széles lehet, alkalmazási területei pedig a kiülőktől és teraszoktól kezdve az erkélyekig bezárólag – akár 1,1 méteres magasságban is szerelhető – rendkívül széles közeget fed le, miközben megjelenése a RAL színskála előre meghatározott árnyalataival könnyedén otthonunkhoz és ízlésünkhöz igazítható.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow