Féltokozott napellenzők

A féltokozott napellenzők a részleges tokszerkezet miatt már olyan helyre is telepíthetők, ahol eső éri az árnyékolót, de a kosztól és az oldalirányú nedvességtől ez sem nyújt védelmet.

  • Palladio

    Ha tökéletes átmenetet szeretnénk a nyitott és a zárt tokszerkezetű napellenzők között, a Palladio látványos megjelenéssel, extra védelemmel, tartóssággal és akár 7 méteres szélességgel kínál professzionális árnyékolást kézi- vagy elektromos kialakítás mellett.
    Részletek Arrow

Féltokozott napellenzők ismertető

Extra védelemmel ellátott prémium minőségű napellenző a makulátlan árnyékolásért.

A féltokozott napellenzők a nyitott rendszerű megoldások továbbfejlesztett változatai, melyeket már nem szükséges védett helyre telepíteni, ezáltal az extra tokszerkezet jóvoltából képesek ellenállni az enyhébb időjárási körülményeknek. Teljesen zárt állapotban a tengelyt és a ponyvát felülről egy alumínium szerkezet fogja közre, mely a nyitott változathoz mérten sokkal nagyobb védelmet nyújt a csapadékkal szemben, azonban az extrém időjárási helyzetektől – például az oldalirányú esőtől –, a nedvességtől és a kosztól nem tudja megvédeni a napellenzőt.

A részleges védelem miatt azonban a féltokozott napellenzők nagyon hosszú élettartammal rendelkeznek, melyet a prémium alapanyagok még tovább növelnek. A kifejezett kültéri tervezésnek hála az árnyékoló ellenáll a legtöbb időjárási jelenségnek, valamint a kártékony UV-sugárzásnak is, melyet a speciális ponyva olyannyira megszűr, hogy képes a legmagasabb biztonságú árnyékot kínálni az alatta pihenőknek, kerüljön akár teraszra, akár erkélyre vagy más kiülőre.

Mint a legtöbb csuklókaros napellenző, úgy természetesen a féltokozott kivitel is rendkívül széles méret- és színválasztékban érhető el, ezáltal teljes egészében a saját-, illetve otthonunk igényeihez igazítható. Ez azért különösen fontos, mert a napellenzők nemcsak kültéri pihenésünk komfortját tudják magasabb szintre növelni, hanem a lakás megjelenését egyaránt feldobják, új arcot adnak a háznak, miközben a motorizálás és az automatizálás által még tovább növelhetjük a termékek kényelmét, tulajdonságait és élettartamát.

A mozgathatóság tekintetében a féltokozott napellenzők is szerelhetők egyszerű hajtókarral, ezáltal kézi erővel szabályozhatjuk a ponyva állását, de egy elektromotor beépítésével ez a folyamat egyszerűsíthető, állásuk távirányítóval vagy kapcsolóval is szabályozható. Sőt mi több, a motorizálás az intelligens árnyékolók előszobája, hiszen speciális szenzorok, a fény- és szélérzékelők vagy időzítők lehetőséget adnak az automatikus működésre, hogy a napellenzők mindig valós időben tudjanak reagálni az időjárás változására.

Ez mind a kényelem, mind a komfort, mind a biztonság terén jelentős előny, hiszen hiába készülnek a féltokozott napellenzők masszív alumínium szerkezetből, valamint vízálló és kis túlzással elszakíthatatlan ponyvából, a szélsőséges időjárási jelenségektől az árnyékolót meg kell védeni. Az erős szél vagy az intenzív eső, netán a hó ugyanis nagy kárt tehet bennük, de amennyiben működésüket automatizáltuk, az érzékelők a megfelelő változásokra azonnal reagálnak és még akkor is biztonságba húzzák a ponyvát, ha mi nem tartózkodunk otthon.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow