Palladio technikai adatok

Ha tökéletes átmenetet szeretnénk a nyitott és a zárt tokszerkezetű napellenzők között, a Palladio látványos megjelenéssel, extra védelemmel, tartóssággal és akár 7 méteres szélességgel kínál professzionális árnyékolást kézi- vagy elektromos kialakítás mellett.

Részletes ismertető

Szín RAL
Elektromos hajtás Igen
Kézi hajtás Igen
Maximális szélesség 7.0 m
Maximális kinyúlás 3.6 m
Tokozott Igen
Választható vászon Nem
Hajlásszög 5 -50
Anyag 147 sablon
Kárpitszövet Igen
Választható alapszínek
  • RAL 1015
  • RAL 8014
  • RAL 9006
  • RAL 9010
  • FSM 71319

Galéria

Palladio ismertető

A Palladio egy féltokozott napellenző, ami azt jelenti, hogy egy részben zárt, de masszív alumíniumkazetta védi az árnyékoló ponyváját az időjárás kártékony hatásaitól, ez a védelem viszont nem teljes, lévén a tokszerkezet mindössze felülről biztosít protekciót számára.

Ez is bőven elegendő azonban ahhoz, hogy egy terasz vagy tető alatt a koszt leszámítva mindentől megóvjuk az eszközt, melynek maximális szélessége akár a 7 métert is elérheti, méghozzá 3,6 méteres kinyúlás mellett, amivel a nagyobb kiülők már könnyedén fedhetők.

Méretei ellenére a Palladio manuálisan, hajtókaros megoldással is üzemeltethető, de ajánlott a motorizáció, amivel nemcsak lényegesen egyszerűbb és kényelmesebb így a mozgatása, hanem mindemellett automatizálható is, amivel biztonsága sokkal magasabb szintre növelhető.

Könnyed kezelhetőségén felül ez a napellenző ráadásul a szín tekintetében is maximálisan otthonunkhoz igazítható, hiszen ponyvája és szerkezete egyaránt szinte bármilyen árnyalatban pompázhat, a megadott RAL színskálából választva ráadásul felár nélkül választhatunk.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow