Bemutatkozás
Tartalomjegyzék

Sárközi János vagyok, a 2001-ben alapított Csancsa Árnyékolástechnikai Bt. ügyvezető tulajdonosa. Több mint 25 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően vállalkozásom mára a magyar árnyékolástechnikai piac egyik meghatározó szereplőjeként szembemegy a fogyasztói társadalom negatív alapelveivel, így a legjobb ár-érték arány megteremtésén túl minden esetben a maximális minőségre, a prémium kategóriás termékek forgalmazására és a garanciális támogatásra törekszünk.

Az utóbbi esztendők folyamatos bővülése és fejlődése során mindvégig szem előtt tartottuk az újabb árnyékolástechnikai eszközök meghonosítását, valamint a külföldön már ismert és elismert prémium termékeket hazai forgalmazását. Így jutottunk el többek között a luxuskategóriát képviselő törökországi Suntech pergolákig és tetőrendszerekig, vagy a népszerű NEVA zsaluziák behozataláig.

A vállalkozás történetének egyik következő állomása a Zsaluziavilág létrehozása volt azzal a célzattal, hogy minden eddiginél alaposabban megismertessük a magyar lakossággal a zsaluziákat, melyek tökéletes alternatívát biztosítanak a redőnyökkel szemben. A Zsaluziavilág kizárólag a kérdéses kültéri árnyékolóra koncentrál, a kapcsolódó weboldalán pedig nemcsak a termékek ismerhetők meg alaposabban, hanem galériák segítségével megtekinthetők az eddigi munkáink, a blog szekcióban pedig egész évben hasznos kapcsolódó tartalmak olvashatók közérthető nyelvezettel.

A Zsaluziavilág alapjainak letétele után hasonló célzattal, csak éppen egy másik árnyékolástechnikai termékre koncentrálva letettük a Napellenzővilág alapjait. A prémium kategóriás ponyvás árnyékoló népszerűsítése érdekében készítettünk egy kapcsolódó weboldalt, ahol minden fontos információ megtalálható a napellenzőkről, a referenciáknál megtekinthetők az eddig telepített termékek, a blogok között pedig időről-időre témába vágó és hasznos írások kerülnek publikálásra.

Nem sokkal a Napellenzővilág indulása után egy újabb tematikus oldalt hoztunk be a honi piacra, mely Redőnyvilág név alatt az ország legkedveltebb és legismertebb árnyékolóira, a redőnyökre koncentrál. A koncepció ugyanaz, mint a fentieknél: szerettünk volna egy helyre összegyűjteni mindent, amit a redőnyökről tudni kell, méghozzá az informatív tartalmak mellett blobjegyzésekkel, illetve referenciamunkáink prezentálásával.

Noha a Csancsa Árnyékolástechnikai Bt. az elmúlt években folyamatosan képes volt a megújulásra, a kezdeti alapelvek mindvégig változatlanok maradtak:

  • fontos számunkra, hogy vásárlóink mindig a legjobb minőséget kapják mind a termékek, mind a szerelés tekintetében, méghozzá a legjobb árakon;
  • továbbra is a maximális csapatmunkában látjuk a kimagasló minőség kulcsát, ezáltal a sikerben minden alkalmazottunknak és partnerünknek fontos szerepe van;
  • sem eddig, sem ezután nem teszünk különbséget ügyfeleink között, ezáltal a kétredőnyös családi házakat ugyanolyan szívesen vállaljuk, mint a nagy vállalkozások többhetes megbízásait.

Bár cégünk fővárosi telephellyel rendelkezik, és emiatt Budapestről, illetve vonzáskörzetéből érkezik hozzánk a legtöbb megrendelés, ellenben az ország egész területén vállaljuk minőségi napellenzők szerelését.

Nézzen szét termékeink között, vessen egy pillantást referenciáinkra, olvasgasson a blogok között, és ha ön is úgy gondolja, hogy egy napellenző jó szolgálatot tenne az ön teraszán vagy erkélyén, akkor keressen minket bizalommal – akár rendelni szeretne, akár csak egy fontos kérdése van!

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow