Nem csak nyáron tehet jó szolgálatot egy napellenző!

Hírek A-tól Z-ig kizárólag a napellenzőről. A folyamatosan növekedő napellenző kereslet újabbnál újabb termék variációkat, egyre kifinomultabb árnyékolási megoldásokat generál, melyről szóló hírekről Ön sem maradhat le!

A napellenzők telepítését az emberek többsége azért tartja szükségesnek, hogy a nyári időszakban sokkal kellemesebb komfort társaságában, hovatovább biztonságosan pihenhessen saját teraszán, kiülőjén vagy erkélyén. Sokan azonban bele sem gondolnak abba, hogy egy napellenző nemcsak nyáron, hanem az átmeneti időszakokban, sőt néha még télen is nagyon jó szolgálatot tehet, és bár ilyenkor rendszerint inkább biztonságba húzódva várnak arra, hogy újra beköszöntsön a napos idő, néha azért érdemes lehet használni, ha szép az idő. Mondjuk is, hogy a kánikulákat leszámítva mikor jöhet még jól egy napellenző!

Ma már tavasszal és ősszel is lehet nagyon meleg!

Az utóbbi néhány évben már nemcsak a tanulmányokban olvashattunk a globális felmelegedésről, hanem a saját bőrünkön is megtapasztalhattuk kellemetlen hatásait, így köztük a gyakran napokig vagy hetekig elhúzódó hőhullámokat, melyek a jövőben egyre gyakoribbá válnak majd. Sőt mi több, hamarosan eljön az idő, amikor már nemcsak nyáron, hanem tavasszal és ősszel is nagyon meleg lesz, melynek előjeleit egyre gyakrabban érezzük, ezáltal nem ritkán már márciusban rövidnadrágos idő köszönt ránk, ami sokszor október végéig vagy november elejéig is eltart. Ilyen esetekben tavasszal és ősszel szinte folyamatosan jó szolgálatot tehet a napellenző, hiszen a kellemes árnyék mindig ugyanolyan fontos a megfelelően komfortos pihenéshez.

Nemcsak árnyékol, hanem védelmet is nyújt!

Hajlamosak vagyunk a napellenzőkre kizárólag árnyékolóként tekinteni, holott ezek a szerkezetek ennél sokkal változatosabb lehetőségeket kínálhatnak számunkra, így többek között például különféle védelmet. Egy tömblakás erkélyén például a megfelelően felszerelt napellenző megóvja privát szféránkat a magasabban fekvő házakban élők kíváncsi tekinteteitől, ezzel biztosítva számunkra azt, hogy ne csak kényelmesen és komfortosan, hanem nyugalomban tölthessük el szabadidőnket. Ezen felül a napellenző a kisebb esőtől, a leszálló ködtől is képes megóvni az alatta elhelyezett növényeket és egyéb dolgokat, hiszen vízlepergető hatású ponyvája nem szívja magába a nedvességet, és nem is ereszti át azt, ezáltal nyugodtan hagyhatunk alatta például kerti bútorokat vagy növényeket.

Télikerteken egész évben hatékony árnyékoló!

A sokoldalúság túlzás nélkül a napellenzők egyik nagy előnye, ami nem meglepő, hiszen valóban rengeteg helyen alkalmazhatók, ezáltal például télikertek árnyékolására is abban az esetben, ha a kérdéses helyiségek tetőszerkezete nincs túlzottan megdöntve, és elhelyezhető felettük vagy alattuk a szerkezet. Ez azért különösen nagy előny, mert a télikertnek leginkább – nevéhez hűen – télen és az átmeneti időszakokban jut jelentős szerep, ezáltal segítenek például szabályozni az üvegházként is funkcionáló helyiség belső hőmérsékletét vagy megóvni az árnyékkedvelő növényeket a közvetlen és túlzott napsugárzástól, ami az év minden időszakában jellemző lehet.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow