Erkélyre is nagyon jó választás a napellenző!

Hírek A-tól Z-ig kizárólag a napellenzőről. A folyamatosan növekedő napellenző kereslet újabbnál újabb termék variációkat, egyre kifinomultabb árnyékolási megoldásokat generál, melyről szóló hírekről Ön sem maradhat le!

Az esetek jelentős többségében a napellenzőkkel még mindig teraszokon és egyéb földszinti kiülőkön találkozhatunk, azonban egyre többször futhatunk bele erkélyeken is, ami nem meglepő, hiszen ezeken a gyakran kihasználatlan kültéri helyiségeken szintén kiváló szolgálatot tehet egy efféle árnyékoló. Sőt mi több, kirakatok napsugaraktól való védelmére, bejáratok fölé, de akár még télikertekhez is ideális választás lehet a napellenző, azonban a legtöbb előnyét túlzás nélkül erkélyeken használhatjuk ki. Hogy miként? Erre a kérdésre szeretnénk válaszolni az alábbiakban!

Extra komfort odakint és odabent egyaránt!

Főként a kisebb erkélyekre jellemző, hogy a lakók egyáltalán nem használják ki az általa kínált lehetőségeket, márpedig egy napellenző bőven elegendő lenne ahhoz, hogy azonnal hasznos térré alakítsuk azt a pár négyzetmétert is. Ennek az oka több tőről fakad, de a leginkább annak köszönhető, hogy a kifeszített és szabályozható ponyva által kellemes komfortot alakíthatunk ki a balkonon és a kapcsolódó belső helyiségben egyaránt.

A speciális, impregnált fonálból szőtt szövetanyag ugyanis nemcsak a napsugarakat fogja fel, hanem a meleget is képes bizonyos mértékben távol tartani az erkélytől, sőt mi több, a káros UV sugarakat sem engedi át, így nemcsak maximális komfort, hanem tökéletes biztonság mellett is élvezhetjük odakint a szabad levegőt. További pozitívum, hogy mivel az erkély jellemzően egy helyiséghez kapcsolódik, a napellenző legalább egy ajtót és egy nagyobb nyílászárót is leárnyékol, ami igencsak fontos tényező a belső hőmérséklet alakulásának szabályozásában, vagyis odabent szintén növeli a komfortérzetet.

Sokak számára szintén ezt a hatást erősíti a napellenző által kínált betekintés elleni védelem, ami talán nem olyan jelentős, mint egy zsaluziánál vagy egy redőnynél, ellenben a megdöntött szerkezet képes arra, hogy felfogja a magasabban fekvő lakásokból az erkélyünkre irányuló kíváncsi tekinteteket. Ez sokkal nagyobb nyugalmat és biztonságot kínál pihenésünknek, miközben az erkélyen ülve is otthonosabban érezhetjük magunkat.

Egy újabb helyiséget nyerhetünk a napellenzővel!

A fentiekben már ismertetett okok miatt az erkélyt sok háztartásban alig használják, gyakran csak tárolásra alkalmazzák, ami egy napellenzővel egy csapásra megváltozhat, hiszen az árnyékoló rengeteg új lehetőséget nyit meg előttünk a balkon változatos használatával kapcsolatban. A pihenés mellett ugyanis olyan dolgokat is tárolhatunk már odakint, amiket korábban féltettünk a napfénytől vagy a kisebb esőktől, de vásárolhatunk bútorokat, használhatjuk szabadtéri nappaliként, sőt mi több, ültethetünk növényeket, termeszthetünk zöldségeket, tehát az addig nélkülözött helyiség csakhamar otthonunk egyik központjává válhat.

Mindezt pedig a modern technológiának és lehetőségeknek köszönhetően már professzionális formában kapjuk meg, hiszen a napellenzők színben és méretben egyaránt az ízlésünkhöz és erkélyünk méreteihez igazítva vásárolhatók meg, ami még tovább növelheti a komfortérzetet. Sőt mi több, választhatunk akár motorizált típusokat is, melyeket gombnyomásra vezérelhetünk, de az automatizálással időzíthetjük, sőt az időjárásra vagy a fényre egyaránt érzékennyé tehetjük működésüket.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium napellenzőink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow